Monday, November 27, 2017

"KU NAN TERLANGGAR TIANG GOL"

Kenyataan paling win dari penulis veteran...



Bila agaknya graduan ITM nak buat demonstrasi reformasi di hadapan bapa kepala PWTC (?)









# Pilihanraya tangguh lagi le gamaknya.



16 comments:

  1. Wikipedia;

    "Early life[edit]
    Born in Malacca, Malaysia, Adnan obtained a bachelor's degree in Business Administration from Mara Technology Institute (Malay: Institut Teknologi Mara, ITM), which is now known as Universiti Teknologi MARA (Malay: Universiti Teknologi Mara, UiTM), and a BBA from the University of Southern California.

    HEHEHE.............Jangan marah kat Ku Nan.
    Sebenarnya, dia mengaku dirinya bodoh aka A slow learner.....
    Menepuk air di dulang, terpercik muka sendiri.
    Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia cuma slow learner dalam bab-bab pelajaran ja kot.

      Kalau bab auta dan sapu rasanya kejap ja dia dah master selepas 'dapat hidayah' untuk berkhidmat melalui UMNO.

      Delete
    2. Semasa dulu mana ada ITM mengeluar ijazah. Hanya diploma saja. Takkanlah ambil 1st degree 2 kali.

      Delete
    3. Tengku fraud.. susah nk beza asli dan palsu

      Delete
    4. Ada kalau tak silap..ADBA..advance diploma business admin...course tu dlm 4 tahun

      Delete
  2. HOI...Teuku Nan. Anak aku study kat UITM la. Apa kau ingat anak2 yg ada kat sana bodo dan bangang mcm politician2 yg ada skrg ka? Mmg tujuan UITM utk memajukan anak2 bangsa, tapi jgn dipolitikkan. Anak2 bebas memilih demi utk masa depan mereka.

    ReplyDelete
  3. Daripada ramai2 anggota A9, agaknya berapa ramai lulusan ITM?

    Patutla macam tak ada ahli A9, nak back up Ku (palsu) Nan ja..

    Ini kot maksud Ku Nan dapat hidayah tempohari.

    ReplyDelete
  4. john doe...Ku Nan kata dia bukan nak belittling graduan Uitm. Dia cuma nak ingatkan SEMUA MELAYU, tanpa umno, mereka takkan dapat belajar di mana-mana universiti kerana ramai yang tak berkelayakan.

    Si bodoh ni tak sedar, makin dia nak explain, makin dia curah garam kat luka.
    Mula-mula orang anggap dia cuma refer kepada graduan Uitm. Sekarang, melalui explainationnya, rupa-rupanya dia menganggap semua Melayu are slow learners!!!!

    ReplyDelete
  5. Assalam Bro,apa nak buat ? Dapat menteri pun Si Menteri Bengong !!!

    ReplyDelete
  6. kalau pelajar2 uni, itm dulu2, dah kna baling kasut SiPenguin Tenkiu Fraud nehhh.
    Sbb itu lah UmnoBNPas nk control sgt2 politik Universiti, dgn student leaders aka cailahap kambing belaan

    ReplyDelete
  7. Teng Qu Fraud ni hina melayu blur slow. Tak sadar, dia tu tikus pencurik. Kaya makan hongkong kapal layar apa lah. Tak sadar diri.


    Yh PAS pulak ungkit ugut dangkal baiah talak tah hapa lah tu. Buruk..mcm budak2 terencat.

    Allah pun sanjung institusi suami isteri sehinga bergegar tiang apabila talak lepas.

    Ini PAS pulak melebih saran sanjung talak dlm baiah kuno tak matang.

    Sudah2 la, Lobai Brahmin ni semua mungkin setakat berpangkal nama perisa shisha, petah setakat sebutan melayu pun bunyi Arab. Hampeh tul.

    Lobai2 PAS lebih mirip Brahmin, Padri perasan pijak semut tak mampos.
    Jawap lah kamu depan tuhan nanti...

    ReplyDelete
  8. Selepas semalaman bro KD membiarkan entry ini kekal utk komen para pengunjung tanpa memasukkan entry baru dan selepas 11 komen diterima, tiada satu pun komen diterima dari 2 orang macai A9 yang ditugaskan di blog ini.

    Ke mana perginya si Virgo yang terkenal suka memanggil orang lain sbg bengap dan seumpamanya.

    Apa sudah sentapkah dengan komen Ku Nan ni? Bukan Ku Nan ja, Syed Cheras pun pertahankan kenyataan ini. Ada seconder lagi tu you..

    Alumni slow learner di mata UmNo kah? Tiada peluang kerja di tempat2 fast learner lain lagi kah hingga akhirnya cari makan dgn menjadi penedak A9?

    Adoooi sakitnya tuh di sini. Belum PRU pun dah jadi sepah terhina oleh geng sendiri. Pemimpin plak tih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah kah kah kah kah

      Si bengap 5.24 tergaruk garuk sendirian kegatalan syok sendiri.

      Knapa cai? Kau berharap agar penyokong kerajaan ni menjadi seperti kau dn puak bodoe kau yg akan terus terkinja kinja bila terima sesuatu berita.. Kikiki.. Jgn harap la bodoe.. Kami takkn terus hadam tanpa berfikir seperti kau. Ini la beza yg ketara.. Sebab tu UMNO terus memerintah.. Kami tak bingai utk terus terjah membenarkn apa saja dipihak kami dn menyalahkn semua dipihak pembangang. Hidup tak maksum...

      Masih kerinduan dn angau ke? "Virgo" masih terbayang dibayangkn ke? Rilex.. Isu ni ape la sangat hingga kau terlompat lompat mcm berlaku gempa bumi. Ish ish ish.. Kesian kerana kebodoehan kau ni. Ni le akibatnya bila dh ketandusan isu.. Maka mula la mempolitikkn semua perkara.. Sabar ye.. Kami tak serakus kau mempolitikkn semua perkara.. Itulah juga yg membezakn kami dgn pembangang.. Faham dak? Jgn selalu tunjuk bengap syok sendiri.. Nmpak desperate sangat nk menang la bodoe.. Kesian...

      Delete
    2. Ya akhirnya Virgo muncul juga.

      Tapi seperti biasa tulisannya langsung tidak menyangkal apa-apa melainkan hanya dipenuhi oleh kata-kata nista semata-mata. Isi kosong.

      Slow learner? I humbly believe he is even worse than that.

      Delete
  9. Demi utk mengiktiraf Jasa GN,J, Kojolla yg tk tumpah taat, Phooat Zakar dan Maslancau sdh merangka imbuhan baru.
    Mereka akn recommend 60% baucer diskon utk baki 250 caipelesupasir tegar.
    Baucer ini boleh ditebus pada 2060 utk pembelian kenderaan halal model Bao Deng Terbang.
    Produk ini dlm fasa R&D dikilang Bao Deng di Dan Yo Mah Len.
    Ok, sambung sikit gossip Hollywood.
    Pengarah Filem Tanah Air terkenal Riza , sedang pertimbangkan mengambil bekas heavyweight politik
    Teng Q Fraud utk watak Penguin dlm Boxopis BATMAN akn datang.
    Riza producer sykt filem Porno Batu Merah berkata filem ini juga mengetengahkan beverapa lagi pelakun baru spt.
    Primadona Mah Hippo,Juboo Lutut Kepit dan ramai bekas banduan 1mdb lagi.

    ReplyDelete