Wednesday, September 17, 2014

Siapa Penulis Blogg Paklah...

Berita baik ialah pak lah sudah blogging paklah.net

Elok sangat tu sebab banyak perkara belum terjawab, harap ada keberanian....

Siapa penulis blogg paklah.net ????
Bolehkah orang berpenyakit "tertidor" ni boleh mengarang...tanpa tertidor..
Apakah paklah juga sudah sembuh dari penyakit "silent"nya yang kini berjangkit pada Najib..

Rasanya Mahathir antara orang yang paling gembira untuk mengetahui paklah sudah berblog untuk mewarnai politik Malaysia yang sudah tidak terkawal...

Apakah paklah mantan PM kini berperanan sebagai "panglima" utusan khas dan bagi pihak dot dot

3 comments:

  1. Tak payahlah Pak Lah main politik. Baik beristeri rehat dengan TUNJIN

    ReplyDelete
  2. pm kita yang menulis yang dalam pengetahuan ialah TAR dan TDM jer. yang lain tu guna penulis upahan. guna nama, tapi idea bukan orang yang bernama tersebut, tu yang cakap berdegar-degar tapi kosong pasal yang cakap tu bukan idea dia pun.

    ReplyDelete
  3. macam pok nik juga, penulis dalam fbnya bukan beliau, orang lain yang dibayar upah. tak kiralah siapa yang tulis blog paklah, jika betul kita setuju tapi kalau mengarut memang akan dititik cukup-cukup. aku sedang tunggu blog paklah mengulas tentang krisis kewangan dalam mas. aku nak tengok bagaimana blog paklah membicarakan sesuatu perjanjian yang merugikan pas, misalnya kontrak makanan? takpelah, kita tunggu jer kalau blog itu berani....

    ReplyDelete