Google+ Followers

Monday, July 17, 2017

KITA BOLEH KENALPASTI PENGHASUT.. JELAS DAN NYATA

Alhamdulillah sejak merdeka hingga ke era Mahathir, majoriti rakyat,  melebihi dua pertiga (masih cerdik)  tidak termakan hasutan dan fitnah hingga mereka tidak diizinkan Allah menjadi kerajaan pusat. 

Dan insyaAllah kali ini pun majoriti melebihi dua pertiga tidak akan termakan hasutan sekali lagi selagi dia bersekongkol dengan lanun, musuh Islam.

Di Malaysia,  politik terbuka luas,  sudah tiada siapa yang pegang dua pertiga majoriti, yang simple majoriti atau yang kurang majoriti mempunyai sama peluang. 

16 comments:

  1. Begitu mudah jtuhkn hukum seseorg tu lanun dn musuh Islam..Ni la slh sorg penghasut dimaksudkn Nik abduh..bertaubat lh KD

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mana KD nak tobat! Tok Guru dia MahaKUTTY yang terpalit dengan skandal beratus billion Judi FOREX Bank Negara, BMF, Maminco, Perwaja, IPP, Renong, MAS dan banyak lagi lansung tak menyesal! apatah lagi dengan khadam2 dia macam KD ni!!

      Delete
    2. Paul Baggio....kamu ada bukti ini??????buat RCI masuk Tun ke penjara.....hahaha

      Delete
    3. Paul Baggio....jgn lupa RCI utk IMDB sekali....ada braniiiii......hehehe

      Delete
    4. Malaysian CybertrooperTuesday, July 18, 2017 1:28:00 AM

      Ooo... Mengata seseorang itu Lanun atau Musuh Islam itu salah, jadi hukum mengkafirkan orang bagaimana pula ye? Halal ye? Cakap jangan Lopsided la.

      Hadi mengkafirkan orang UMNO dulu kira macam mana?

      http://ww1.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2001&dt=0406&pub=Utusan_Malaysia&sec=Bicara_Agama&pg=ba_03.htm

      Delete
    5. No Problem! 1MDB pun MESTI buat RCI secepat yang boleh! Begitu juga dengan Project IC' Pembunuhan Beramai-ramai MEMALI, MAY 13 pun semua kena buat RCI yang baru!

      Delete
    6. Setujuuuuuu.....tp bilaaaaa??????hari selasa ker?????

      Delete
    7. Baggio....u mmg hebattt sbb nk buat RCI utk 1MDB,,,,,altantuya,kapal selam,forest city,ecrl,jual IPP kpd endra tak nak buat RCI kerrrr?????,hehehuhehu...

      Delete
    8. Baggero, Yeo dah jd saksi kerajaan singapore. Kasi discon hukuman, nnt muntah abes. Mau cirit Tahek Low kesayangan tu.
      Sesudah Jho Low, kamutahula siapa Eric Tan halimunan tu..kamu pun dah tahu siapa MO1,saja ko sipu.
      Tak lama daah Bagerro ooii. Lahap lah tahek tu lagi ko boleh

      Delete
    9. Silakanlah buat semua RCI sekali.

      Tak yah dok melalak konon salah itulah inilah tapi hanya nak spin saja.

      Memali ke apa ka, silakanlah.

      Kalau tak puas hati lagi boleh buat RCI siasat asal usul keturunan Tun M jugak.

      Tapi akhirnya yang bathil itu yg akan lenyap..

      Bila diajak sumpah laknat semua lari menikus.

      Podah..

      Delete
    10. Paul Baggio you know nuts about Malaysia Politics......!!

      Delete
    11. 'Baggio....u mmg hebattt sbb nk buat RCI utk 1MDB,,,,,altantuya,kapal selam,forest city,ecrl,jual IPP kpd endra tak nak buat RCI kerrrr?????,hehehuhehu...'

      Boleh...buat jer RCI tu....amatlah dialu-alukan...yang kena samada gang UMNgOk atau bekas-bekas UMNgOk! semua Ngok!!

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Sama je, kita pun boleh kenal pasti pengdengki dan pemutar belit....jelas dan nyata.

    ReplyDelete
  4. Yang pasti kerajaan kleptokrasi wajib di hapuskan dari muka bumi ini.......!!!?

    ReplyDelete
  5. Kleptokrat tak boleh kekal

    Macamana menghasut yang dia maksud ?
    Ahli ugama tak boleh cakap pusing pusing daa... kena jelas sebab cakap dia biasa nya jadi ikutan dan amalan masyarakat.

    Siapa musuh Islam di Malaysia ni ?

    Apa yang musuh Islam ni dah buat ?



    ReplyDelete