Sunday, July 16, 2017

APAKAH ORANG MELAYU SUDAH BERSEDIA MENJADIKAN UMNO PARTI TERPENCIL

Apakah kebangkitan Pakatan Harapan dengan struktur yang kemas tersusun membantutkan usaha menjadikan Hishamuddin sebagai PM (?)

Wawasan 100 hari PH titik permulaan mengembalikan Malaysia ke landasan yang betul dan rakyat akan hidup lebih selesa dan maju. 

7 comments:

 1. 1 KERUSI JER... 1 KERUSI JER.. TU PUN TIKET UMNO PUNYA.. 1 KERUSI. ... NAK CARI KAYU API .. NAJ CARI KAYU API.. NAK CARI KAYU ATAU NAJ CARI KERUSI... SATU KERUSI .. SATU KERUSI.. KROHHH... KROHHHHHH...

  KIKIKIKI.. TERINGAT CITER NASIB LABU LABI.. KIKIKI.. 1 KERUSI.. 1 KERUSI... KROHHHHH.. KROHHHH..

  ReplyDelete
 2. Ketua pon mu takleh conform..
  Kemas tersusun mendernyer..
  Sedapkan hati jer..
  Lagi mau selamatkan tanah melayu.. adoi..
  Selamatkan la dulu mahathir yg curi duit kes forex dgn lim guan eng rasuah terlajak murah.. sementara tu.. pn azizah bole panaskan kerusi ketua pakatan..

  ReplyDelete
 3. Ini jer lah mentaliti yang saki baki masih dalam umno, yang berlumpur yang kelabu asap. Lepas PRU14, puak ni masukan dalam sangkar, buang ke laut, makanan kan jerung, otak dah tak berfungsi

  ReplyDelete
 4. Malaysian CybertrooperSunday, July 16, 2017 5:59:00 PM

  Pencacai Bijan & Semah Badak tak habis-habis menggunakan "Siapa Bakal PM Harapan" sebagai modal. Mereka mengatakan Pakatan Harapan tidak mempunyai kesefahaman dalam siapa bakal calon PM.
  Mana anda semua tahu mereka belum ada calon? Hanya kerana mereka tidak mengumumkan maka anda semua yakin mereka belum mempunyai calon?
  C'mon la... adakan anda semua ingat Tun mahathir jenis manusia yg duduk dirumah baca URTV atau majalah Mangga macam kita?
  Untuk apa Pakatan Harapan umumkan awal-awal apabila mereka tahu anda semuaakan melakukan "Character Assassination" pada calon tersebut?
  Memang itu yg anda semua mahukan betul?

  ReplyDelete
 5. Kalau orang UMNO hijrah ke PAS apa salah nya! daripada join Pakatan Hopleless yang dipengerusikan oleh Ketua Perompak Negara @ KPN

  ReplyDelete
 6. InsyaAllah... saya dah lama bersedia untuk UMNO mengalami kekalahan dlm PRU14.

  ReplyDelete