Sunday, July 23, 2017

ALHAMDULILLAH, SEMUA DAH PAKAT PAKAT TAK TAKUT DENGAN MAHATHIR......




Dah bubar ke belum Parlimen?  Aku nak undi bee end





20 comments:

  1. dia ni mungkin bercakap dalam tidur.tu la jangan banyak sangat tidur sampai taktau perkembangan semasa

    ReplyDelete
  2. Aku sokong ahmad bashah 100% kerana top dog dah kawan dengan dap nak skrew melayu kan, kik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrew melayu??confirm termakan doktrin umngok saudara ni..melayu screw melayu mcm umngok buat tak pe ye? org2 umgnok terlalu suci...

      Delete
    2. 9.09 ko buta ke. apa jd melayu pp..Buta mata xpe jgn Buta hati

      Delete
    3. Melayu mcm Anon 855 yang mudah diskrew oleh Penyamun si Lanun Bugis!!!

      Delete
    4. Anon 9.16 pm,
      Aku Melayu Pulau Pinang. Emak bapak, tuk nenek semua asal sini dan tinggal di sini. Kami tak ada apa-apa masalah pun sejak diperintah DAP. Beratus kali lebih baik dari zaman Gerakan/BN dulu. Tak payah la nak guna tiket racist hang untuk bodohkan orang. Cukup la hang bodoh sorang-sorang.

      Delete
    5. 11.07 Betul ke ASL pp..jom jmp..kikiki

      Delete
    6. 9.16
      yang buta hati tu saudara..penyamun pun dipertahankan..untuk tutup mata telinga org, buka le cerita pasal DAP, lepas tu korek kisah lama tun m..umngok makin rasis sekarang ni..

      Delete
    7. Yang terang-terang screw melayu adalah MO1 oleh kerana merompak harta negara dan rakyat kemudian berikan cina Jho Low kaya raya,, melayu yang bodek & bonggok adalah dapat sedikit dedak jangan tidak

      Delete
  3. Satu je nk bgtau..Kalau mahadey tak turun/ltk jwtn ganti dgn pak lah dulu BN dh klh besar..Jadi kt mn kekuatn mahadey

    ReplyDelete
    Replies
    1. You must be taking from your ASS
      DEDAK and bijaN makes you talk from your ASS

      Delete
    2. Masih pakai lampin waktu tu, mana tau sejarah. Dulu DAP / PAS hampir pupus, tapi bila BN letak PM yang tak berapa nak cerdik, terus pakat-pakat lari dari BN, DAP / PAS / PKR pula yang jadi pilihan. Terbukti negara terus berada dalam reverse gear semenjak Tun M tak jadi PM lagi.

      Delete
    3. ahmad bashah ni ahli politik veteren..selama ni pun paling tinggi jawatan dalam kerajaan negeri kedah pun sebagai exco kanan je..mana de pernah dilantik jadi MB lg..memandang dia ni kurang cerdik, so PM lantik le dia jadi MB supaya boleh control..org yang cerdik, yang berani bersuara, yang berani bertanya, ditendang..mana org kedah tak marah..keputusan dibuat bukan berdasarkan pandangan akar umbi..sedangkan akar umbi le yang membantu BN rampas semula kedah..

      Delete
  4. cakap nak sedapkan hati je..sebenarnya dah tahu pun nak mampos dah..
    jom kita sokong PPBM..BERSATU

    ReplyDelete
  5. Jgn risau..bapa MRT tetap mnjd pojaan hati ku

    ReplyDelete
  6. Rakyat Malaysia bukan takut kan Dr M, yang ramai ramai berduyun duyun hadir bila Dr M turun padang bukan lah kayu pengukur yg mereka semua sokong dia. Suka suka nak dengar dia berceloteh je, pangkah atau tak pangkah parti dia, itu hal lain.
    Biasa lah bila dah tua dan mantan PM pulak tu tentulah ramai yang "respect" dia lebih dari sokong dia.
    Bila Dr M tengok ramai yang berkumpul bila dia ada nanti dia buat andaian yg depa semua sokong dia. Biar je kat dia.

    ReplyDelete
  7. Seronok tengok gang-gang ex-UMNgOk dan UMNgOk bergaduh kat Kedah! InsyaAllah Kedah akan kembali kepangkuan PAS selepas di sabotaj oleh barua/pariah DAPigs (PAN ImayamI semasa PRU13!

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAS dh jd non entity, Lobai Lalang akan kena tebas atau racun

      Delete
  8. wahai kd, tak payah la nak suruh bubar parlimen cepat sgt. kau tak kesian ke dengan abang besar dap sedang terkulat2 nak buat cec, takut lambang roket tak boleh bertanding. agak2 la nak suruh bubar parlimen tu, nak bagi abang besar mengamuk ke? dibuatnya najib bubar parlimen awal, mau tercirit terberak abang besar kau orang...nak pakai lambang apa, lambang beruk?

    ReplyDelete
  9. 1.49
    Hs..ha...ha
    Yg lain bergadoh rebut kerusinnak tanding...

    ReplyDelete