Tuesday, February 16, 2016

Nurulhidayah dah layak diasuh...



Nurulhidayah anak kepada Zahid Hamidi yang berulangkali mempertahankan bapanya di media maya sudah sewajar tanpa berlindung diketengahkan untuk terus aktif politik, diberi jawatan dan pangkat terutama dalam gerakan Puteri.


12 comments:

  1. Anak beranak kroni di ketengahkan.

    Orang cerdik, pandai berhujah, sanggup susah payah dihina dan rakyat di kebelakangkan.

    ReplyDelete
  2. PECAH PERUT BACE BEB!! 4 orang pemuda duduk bertentangan di dalam sebuah keretapi.. seorang warga Amerika, seorang Kongo, seorang Bangladesh dan seorang Malaysia.. Sedang dalam perjalanan, warga Amerika tu mengeluarkan 100 us dollar lalu dibakarnya utk menghidupkan rokok.. Semua terkejut dengan tindakan si Amerika dan belum sempat bertanye, si Amerika ni kata ” its ok.. too many DOLLARs in Amerika,”... Tanpa mengendahkan kata2 si Amerika tu, si Kongo pula mengeluarkn sekotak cigar yg termahal di dunia.. Dibakarnya satu dan yg lain dibuang ke tingkap.. Tersentak dengan tindakan si Kongo, si Amerika bertanye, “why??,”.. Si Kongo menjawab, ”There is too many cigars in Kongo”.. Si Malaysia dan si Bangladesh terpinga2 dengan perbuatan mereka td.. Belum sempat si Bangladesh kata apa2, si Malaysia terus campak si Bangladesh keluar tingkap.. Dengan slamber berkata “nevermind.. Its too many Bangla in Malaysia" ....

    Campak sahaja ...
    Ah Jib Gong
    Ahmad Maselang
    Zahid Bangla Komedi
    Azalina
    Malek Ayam

    dari kerusi kerajaan kepada kerusi pembangkang di parlimen ....

    Kahwinkan sahaja dia dengan Bangla ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya, ini salah satu nasihat terbaik kepada kaki kipas najib

      Delete
  3. DAH SEMAKIN MERAPU AKU TENGOK....APA NK JADI DENGAN ANAK CUCU KITA

    ReplyDelete
  4. Kalau budak ni bijak bukanlah anak menteri. Dah ditakdirkan hanya sibodoh je yang akan menjadi menteri begitu juga anak beranaknya. Mereka ni hanya nk mencari publisiti murahan. Sama lah dgn ank mat bashah.

    ReplyDelete
  5. Anak nuar pula macam mana?.Tak kira lagi anak LKS,anak Mahathir,anak Nik Aziz dan lain2 anak.Jadi tak payah lah komen2 merapu tentang anak2 ahli politik ni semuanya sama sahaja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak-anak mereka tu tak grade in MESSCOM, jadi tentulah takda interpersonal skill.
      Ini kunun grade messcom fro UPM, sepatutnya ada interpersonal skill yang tinggi.
      Bukan merapu di alam maya menyakitkan hati belia-belia yang menganggor. Lupa ke
      awak, belia penganggor tu semakin tahun semakin bertambah dan mereka itulah PENGUNDI PRU 2014. Memang sell otak kosong minah ni. Cakap pun merapu kunun peranah hidup susah,
      kerja di food court dengan gaji RM1700............nampak tak bodohnya....????
      Kagum sangat dengan bangla, elok amik sorang or dua orang jadi laki.
      Bangla memang gersang.

      Delete
  6. Alamak......aku silap eja.
    MASSCOM.................HAHAHA.
    Sorry...isi tetap sama.

    ReplyDelete
  7. Dap bangga....parti anak beranak. Menang di penang...habis semua anak beranak dan kroni sapu....Keldai Dongkey diam.

    Anak bini aljuburi kuasai pkr dan Habis balun duit deig. Sampai sekarang Keldai Dongkey diam.

    Anak Bashah dan Zahid cuma pertahankan bapa mereka....bukan main bising Si Kaldai Donkey ni melalak. Nampak sangat pemakan dedak pemberian si Dap dan pkr....bos dia pun dah sign SD nak jadi macai Kit siang. Kihkihiihkih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sian bapanya harus dipertahankan..
      Dunia arini lain.patut bapak pertahankan anak.
      Tp apa boleh jual kita jual.lps ni anak jiran seblah plk perthnkan zahid

      Delete
  8. Bagus KB, ko samakan anak zahid komedi dan anak bashah sekali dgn anak LKS dan nuar. Mentaliti sama, hidup tak susah. Hidup makan dedak, isap lendir pon tak susah jugak tp so far takde plak anak yg makan dedak ni komen..

    ReplyDelete
  9. Bila makan hasil haram pastu bagi anak2 makan dari sumber haram.. segerakan la masa utk bertaubat selagi bernafas

    ReplyDelete