Tuesday, February 23, 2016

Annuar Musa kena dedahkan siapa penyamun sebenarnya...

Annuar Musa kata Najib "bukan Penyamun" seperti yang digambarkan...

Hakikatnya Annuar Musa dan mungkin seluruh pemimpin pun tahu apa gambaran rakyat terhadap Najib.

Hakikatnya mereka tahu, segala hasil usaha mereka untuk memadam gambaran itu telah gagal.

Pemakan dedak yang terdiri dari penulis blog, penimpin bertaraf Menteri, KBU dan lain lain juga gagal membendung segala pandangan ini....

Jika Najib bukan "penyamun" sudah tentu Anuar Musa ada calon lain....


5 comments:

  1. TUNM tau sapa nuar musa ni- masa mentri pertanian dulu... sejarah takan padam
    i know you ,,,you dun no me,,, nuar sudah2 lah,,,

    ini kata bidalan melayu untuk UMUM to anybody ,,,,hanya penipu mampu membela penipu yg kita tak leh Spin soalan mudah dlm kubur ...mudah bagi kita yg hidup tapi mat otak tak berpungsi mulut ''zip'' yg berkata AMALAN ,,,Aku,,,aku takut....nuar ??? dia kan RED WARRIOR nok takotghapo!!!!///????

    ReplyDelete
  2. Hong Senohong Gelama Ikan Duri...., Asyik Cakap Bohong...., Lama-lama jadi Pencuri...!!! Siapa...??? Sendiri mau ingatlah....

    ReplyDelete
  3. Many of the existing spoke persons have skeleton in their closet. Riddled with scandal and being saved they have to repay for the 'kindness'.

    ReplyDelete
  4. Assalam Bro,Si Penyamun takkan berani nak dedahkan Kepala Penyamun.......

    ReplyDelete
  5. Awalnya aku hanya mencoba main togel akibat adanya hutang yang sangat banyak dan akhirnya aku buka internet mencari aki yang bisa membantu orang akhirnya di situ lah ak bisa meliat nmor nya AKI NAWE terus aku berpikir aku harus hubungi AKI NAWE meskipun itu dilarang agama ,apa boleh buat nasip sudah jadi bubur,dan akhirnya aku menemukan seorang aki.ternyata alhamdulillah AKI NAWE bisa membantu saya juga dan aku dapat mengubah hidup yang jauh lebih baik berkat bantuan AKI NAWE dgn waktu yang singkat aku sudah membuktikan namanya keajaiban satu hari bisa merubah hidup ,kita yang penting kita tdk boleh putus hasa dan harus berusaha insya allah kita pasti meliat hasil nya sendiri. siapa tau anda berminat silakan hubungi AKI NAWE Di Nmr 085--->"218--->"379--->''259'

    ReplyDelete

life Science - Anda Sedang Dialisis (?)

  Berita baik untuk mereka yang dialisis dan 3 Serangkai, Produk dari Farmasi Jepun akan berada di pasaran Malaysia mulai Jun 2024. Kemampua...