Monday, February 1, 2016

Nak Pecat Mukhriz Pun Terkemut Kemut...

Aku pun pelik dengan UMNO ni, apalagi yang nak ditunggunya, pecat je lah Mukhriz tu..

Hakikat yang sudah tidak boleh disembunyikan, memang itu tujuan asal desakan ahmad bashah and the gang dengan restu Pusat. Tak perlulah nak selindung, nak malu-malu ..

Simpan Mukhriz dalam UMNO sangat bahaya...

Mukhriz dipecat pun, bukan siapa nak ikut, dia bukan ada pengaruhpun, bukan ada siapapun yang nak pengsan.. Mukhriz sendiripun sudah tahu risiko dipecat jika tidak letak jawatan...

Mukhriz tidak boleh salahkan parti, salahkan Najib...kalau salah pun , salah bapanya kritik Najib...yang salah Mukhriz, sebab senada bapanya...

Jadi, tunggu apa lagi.

3 comments:

  1. releks ler....apa hal nak pecat dari umno pulak. post MB kedah jer sbb dia tak perform.
    kalau dah exco sendiri taknak kan dia camner tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau sorang je cakap macam tu ,sebenarnya satu malaysia nak najib di pecat bukan mukhriz , oii Najib kau berani bubar parlimen atau dun kedah buat pilihan raya mampos mesti lari punya.

      Delete
  2. argument bodo...terlebih mkn dedak

    ReplyDelete