Sunday, March 27, 2016

KJ PUKUL SIAPA SINDIR SIAPA...
# Ada lagi yang perlu disekolahkan secara vokal oleh PEMUDA UMNO kalau yang tua dah jemu makan budu, tempe, pekasam, tempoyak, sejak dua menjak asyik makan dedak...6 comments:

 1. lebih mudah dan jelas jari tunjuk kepada orang berbanding jari bengkok ke dalam yang tak nampak dan terlindung tunjuk kepada diri sendiri. mereka galak dok suruh lge bercuti, kena tang batang hidung sendiri mereka tak kata apa pun, tak nampak pun batang hidung sendiri, yang nampak batang hidung orang. air liur tu, kena habis kat muka orang, bukan muka sendiri. tu yang tak kisah nak menyembur sesiapa pun.

  ReplyDelete
 2. Dah lama musibat liberal KJ (Kitol Jahanam) ini tak jadi topik dalam mana2 blog. Inilah Sang Dewa Pujaan (idola si Tanpa Nama Kejora) yg keseorangan tapi boleh 'menurun' pelbagai watak dgn maki-carut-marut, cerita karut dan kebiadaban tidak ada took bandingnya.

  Akan bersambung....Insya Allah.

  ReplyDelete
 3. Klungman shafiee abdal ganti najib, mohidin yassin tpm

  ReplyDelete
 4. Dengan rasuah di kementeriannya sendiri kj tidak layak untuk berkata2 tentang rasuah orang lain umpama ayam berkokok tapi ekor bergelumang tahi.

  ReplyDelete
 5. buat perumpamaan pandai tapi tak bertempat.
  rasuah tu berlaku bila?
  Dia menteri, dia layak berkata. Lu sapa. Lu berkata pun serupa tak berkata. Lebih baik diam kalau tak tau fakta.

  ReplyDelete
 6. KJ pd pernah didapati bersalah melakukan rasuah oleh Jawatankuasa Disiplin UMNO dalam pemilihan Ketua Pemuda UMNO tapi hanya diberi amaran sahaja. Si Kitol Jahanam ini tidak serik malah baru2 ini menyogok Ketua2 Pemuda Bahagian dgn menaja Umrah serta duit saku bagi mendapat sokongan untuk terus kekal sebagai Ketua Pemuda UMNO Malaysia. Apa nak jadi dgn UMNO srkarang, ibadat Haji & Umrah pun dijadikan sogokan/rasuah sebagai strategi untuk terus berkuasa. Budak liberal ini juga dapat jolokan 'Jutawan Segera' melalui penjualan saham Telekom Malaysia kpd sykt Spura Temasek Holdings semasa era Tun Dol. Kini Kenenterian Belia & Sukan pula dalam siasatan kes penyelewangan melibatkan RM100 juta.

  Memang muka tarpal betul bila dia bertegas mau orang lain digantung tugas/bercuti ketika siasatan berlangsung sedangkan kementerian & dirinya digelumang dosa rasuah & penyelewangan. Apa nak dikata, kalau emak & bapak borek, anak pun rinteklah.....!!!!

  ReplyDelete

CARA LAYERING

www.quantumnrich.com  Kami  Quantumnrich Resources 👉Klasifikasi Konsultan Emas Quantummetal  👉Mempunyai lebih 1000 rangkaian di seluruh ne...