Wednesday, March 16, 2016

NAJIB PUN NAIK HANGIN SATU BADAN...


KEMASKINI:

Selamatkan Malaysi diedit Selamatkan Anwar Ibrahim (?)

Apapun Tun kena berhati hati dari disabotaj oleh kedua dua pihak.Bagaimana mahu menilai setakat mana Deklarasi Rakyat mendapat sokongan rakyat, impak dan makin berpengaruh...

Luangkan sedikit masa menonton TV3 dan menjengah Utusan Malaysia.
Jika semakin banyak dipaparkan komen-komen dari pemimpin UMNO khususnya itu antara petanda kebimbangan mereka.

Jika ada komen komen yang biadab terhadap Tun Dr Mahathir dengan pelbagai label dan persepsi, nyatalah tindakan Tun mengetuai Deklarasi Rakyat sabgat berjesan, sadis bagai menendang celah kelangkang mereka. Sengal menjadi emosi tidak terkawal.

Najib sendiri yang selalunya lebih diam, naik hangin satu badan apabila Tun berjaya membawa penimpin politik pembangkang untuk "bersatu hati" menggesanya berundur.

Perasaan marah, kecewa, geram dapat dilihat kepada Najib apabila mengimbas Tun dengan menyebut mahazalim dan mahafiraun yang dilagukan pembangkang tetapi kini boleh bersatu hati.

Hari ini ceupacs menggesa ahlinya tidak hadir dalam program Deklrasi, kenapa? Apakah Deklarasi itu tidak sah di sisi undang2 (?).

Kenapa terlalu banyak pandangan negatif, melampau dan biadab zerhadap Tun dan Deklarasi jika ianya tidak memberi kudis kepada kerajaan dan UMNO...

Relax le bro...