Sunday, October 27, 2013

berapa kali mukhriz nak dikantoikan...

calon ketua pemuda terbanyak - kalah tercorot
calan favourate naib  presiden - kalah dng si lembek
mb berjiwa rakyat - prk sg limau ?

yang kantoikan adalah kawan sekeliling, penyokong, org umno - depa lambung tinggi, tetapi bila jatuh tak ada yg sambut.

mukhriz kena berhati-hati dengan umno johor atau umno pahang jika ada yg datang tolong, tolong sokong bawa rebah, dengar boleh puak ni-percaya jangan !

jemput jangan, tak datang lagi bagus...

2 comments:

  1. Aku rasa Mukriz ni bukan budak-budak kut, kaum ansara dia pun ramai, tulong-tulong la tengok belakang Mukriz...tak tau la pulak habis kaum ansara di beli dek anak omak!!
    Aku nak habaq kat hang Kluang, universiti "Ox fort" dah kaji semula kurikulum sain politik..depa tersangat terkejut dan malu...yang kata pintar dan pandai berpidato serta sangat strategis tu,...last-last minta tulong kat mak,...lepas tu nak cover line, ada mana punya bloger upahan buat pulak cerita tentang pencabar dia yang kunun mintak sokongan mak jugak, hang dan baca dak blog tu Kluang?...apa punya tuur la,...ni mesti gambungan kepintaran dia dgn legina li,...wahai wanita dan puteri, hangpa tak dak yang layak dan cerdik macam legina,..hangpa sedaq dak niii...

    ReplyDelete
  2. Universiti RM, rembau, negeri sembilan.

    ReplyDelete