Saturday, October 19, 2013

PAGOH (Muhyiddin) dan PAHANG (Najib) Kekal Sokong Hisham

Zahid memecut mendahului.
Shafie dalam keadaan selamat.
Isa dan Ali terkial-kial...

Tidak rasmi:
Berhati-hatilah dengan keputusan di blog dan internet. PRU13 yang lalu adalah contoh bagaimana keputusan yang dipaparkan oleh blog dan internet selain dari pengumuman rasmi tersasar jauh dari realiti.
tunggu keputusan rasmi - jangan syok sendiri !!!



Pagoh
1- Zahid
2- Shafei
3- Hisham





 Padang Rengas

1- Zahid
2- Mukhriz
3- Shafei






Teluk Kemang

1- Isa
2- Zahid
3- Mukhriz







DIBERITAKAN HAMPIR SEMUA BAHAGIAN DI PAHANG NEGERI KELAHIRAN NAJIB IKUT TELUNJUK...
Atau Bahagian-Bahagian ini sudah mati pucuk atau tidak punya 'taste' politik semasa - masih dalam syok sendiri !!

Dalam DAP walaupun parti menang besar di PRU13, perwakilan CEC masih mahu perubahan dengan meletakan Lim Guan Eng di tempat kelima dan Lim Kit Siang di tempat kedua???

Dalam UMNO - ketika parti goyah dan tidak sekuat dulu bukan sahaja mereka tidak berani mengubah Presiden dan Timbalan, mereka juga tidak berani mengubah Naib Presiden - inilah yang mungkin dimaksudkan transformasi !!!

Salah percaturan - UMNO akan jadi parti cap ayam sabung - menang sorak kampung tergadai.


 Raub

1- Zahid
2- Shafei
3- Hisham




 Bukit Bendera

1- Zahid
2- Ali
3- Hisham

 Maran

1- Zahid
2- Shafei
3- Hisham

 Bentong

1- Shafei
2- Zahid
3- Hisham



 Ketereh

1- Zahid
2- Shafei
3- Mukhriz

 

Kubang Kerian

1- Zahid
2- Shafie
3- Mukhriz




Rehat dulu 5.41pm

1 comment:

  1. Aku dah kata kluang, check tengok johor dgn pahang,... tapi tebrau jugak steady, hang try update tengok..MY ni not bad dia punya game,..tu yang NR ketaq lutut,...dok pangey sepupu-sepapat dok sekapai...MM lepeh pi MT..kapai NR karam....aku di ipoh, ..husni tambun dan ipoh barat serta beberapa lagi pun steady,..lumut...bodek jaga periuk nasik,..kena kasi karam sekali..

    ReplyDelete