Saturday, October 5, 2013

Kj wajar dikekalkan

Siapa yang tidak pilih Kj memang tidak kasih kepada Najib.







Apa yang anda faham..

5 comments:

  1. Wah,tiap hari, KJ masuk media cetak maya,blog,tv,ada aje saja
    campurtangan KJ urusan sarawak bolasepak,sepak takraw,kes rogol SUKMA,hoki mat saleh trainer coach,basikal,BAM,FAM.
    Hebat lah,KJ guna
    Reginnalah,guna jentera pejabat sumber KBS,duit rakyat untuk promosi KJ.
    Saya minta keadilan.Jangan guna Wang duit rakyat untuk kepentingan peribadi.
    KenyataanKJ,buktikan wujud nya antara 100 dalil mengapa KJ tidak layak menduduki apa apa jawatan dalam UMNO atau kabinet.
    Sudah 150 hari berlalu,umum kenal di mana sebenar nya hati jiwa
    pandangan pemikiran hala tuju nafsu angan dan rangkaianya.
    wawancara di atur olih reginnalah ahli dap,api dalam sekam.
    sekam di biyaai umno melalui kj.
    A B K
    ASALKAN bukan KJ
    Tolak kj = tolak Ajib GOR GONG
    Kita perlu PM Baru.
    bukan twitter champion di sans francisco.
    Perlu apa kita bagi peluang orang putih belasah duit kazanah ?
    Ah Jib dabik dada di malaysia ada macam jenis laman media
    portal eGOVT dan saluran komunikasi world class.
    gong).
    Perlu apa diri pejabatjauh?
    Nak buat hideout ke ? Playground ? Rumah santai ?
    Ada orang kata KJ tu Intelligent.
    Dia punya intelligent dari osmosis bukan natural ,sebab dia
    oxon,liberal,moderate,SIL,dan 40 tahun dulu bapa nya kerja dengan
    KBS(duu nama apa ya )ada reginnalah,
    ada cover boy majallah GQ,pandai tulis surat kapada majallah economist
    UK,ada sahabat rapat Pork chop jason jonathan, sahabat AA Tony FFFF,dan
    peminat nya nombor satu semenjak dari 7.05.13, adalah Lim kit siang,minta ah jib gor gong kasi sama KJ jawatan tinggi.
    Yang paling utama sekali, sebab KBS ada bajet 789.000.000(RM) untuk di agihkan, untuk 19 jenis sukan utama ?
    KJ lupa kita hanya ada 25 juta rakyat malaysia tulin.Tak bolih pakai 4 juta Pati dan expatriate dan PR status untuk naik kan sukan ke taraf dunia ?Rakyat Malasyia bukan 28 juta, yang wong chun kata.Bodoh punya cina beng cinion tongkang turun.
    Apa perlu kita taraf dunia untuk sukan ?
    Jadi High Income nation pun terkial kial .
    50 % daripada 25 juta penduduk di bawah umur 23 tahun, yaani 12 juta.
    Kita punya unemployment rate 3 %.
    KJ ,elok lak cari peluang perkerjaan untuk jutaan rakyat Malaysia, dari sibuk buat kertas kerja Sports University,kay poh sana sini.
    Jangan lupa KJ, negara kita tempat 4 juta orang asing,pati,expatriate,orang
    bukan rakyat malaysia,MYkad Merah cari makan dengan ehsan rakyat
    Malaysia ! Ingat !.
    Tak perlu guna ENDLESS POSSIBILITIES sebagai teras
    dan pletform high income nation, the best is yet to come .
    Apa guna laungan Endless Possibilities ,liberal, global movement of moderate.,centrist ,world view lah, kj.
    UMNO tak dapat tolong jutaan belia yang perlu pembelaan.
    Kita perlu perdana menteri baru.
    kita tak mau slogan demi slogan.
    kita tak mau konsultan.
    kita mau idris jala keluar.
    kita tak mau pemandu.,tutup aje.
    Tolak Ah jib = tolak kj.
    Kita tolak Ah Jib kerana sudah jual melayu kapada Presiden XI PRC, hanya untuk membangga kan diri nya ,anak tun razak yang mengiktiraf diplomacy PRC.
    Kj sudah canang awal,umpan rasuah pada penyokong nya,mereka akan di
    bawa world class free junket ,pakai duit rakyat,nak pujuk rakyat imigran diaspora malaysia pulang (?).Kalu macam itu buat apa TalenCorp ? Atau nak ambil alih talenCorp ?Kamu nak hijak ke ? Macam Ah Jib Hinakan 1.4 juta pekerja kerajaan , kasi Zero Kerja dapat gaji.Kasi Konsultant jutaan RM.Kasi Pemandu Jutaan RM.
    Kj terlalu mudah nak ole ole duit,sebab bukan duit sendiri,(FIL ?),pakai jet perbadi yang di beli olih khazanah untuk FIL ?
    Memang sahih KJ amal selaku klon Ah Jib:
    1.Endless Possibilities.
    2.The High Income Nation.
    3.The best is yet to come.
    4.Political transformation Ah Jib gor gong aka sahabat jimmy choo the cobbler, bapak kucing,bapak sekolah vernakular.
    bapak dong zhong.
    bapak sekolah foon yew high skool,
    bapak nazifudin.
    bapak saifudin temerloh
    kalah PRU,ta ada kerja mengangur,dapat gaji CEO GLOBAL MODERATES Movement.
    Ah jib jual kepentingan melayu kapada Presiden XI PRC untuk 500 billion.Murah sangat.
    Malaysia ni, dia ingat bapak punya.malaysia tidak bolih di jual
    Taraf Ah Jib sekadar lemang rendang halwa maskat aja.
    arjuna waspada
    changkat lobak.

    ReplyDelete
  2. Untuk membangun sebuah negara, najib memerlukan sokongan padu yg tidak berbelah bagi. Nama2 hebat seperti kj, nazri, hisham, zahid adalah antara penyokong yg membantu transformasi najib.

    Jika anda sokong najib, nama2 itu sebagai satu pakej yg perlu dikekalkan

    ReplyDelete
  3. Kenapa ahli UMNO tidak perlu undi KJ untuk menjamin kewibawaan UMNO :
    1. Siapakah orang yang memulangkan passport Anwar selepas keluar penjara? Sudah beribu banduan keluar penjara kenapa Anwar seorang yang dipilih? Apa keistimewaan Anwar sehingga dapat treatment sebergini? Seolah-olah menjatuhkan mertabat UMNO!
    2. Siapakah Ketua Pemuda UMNO yang pertama di gelar dan dipanggil "Perasuah" oleh perwakilan sebaik saja menang undian.
    3. Siapakah Ketua pemuda UMNO yang kemenangannya menjadi satu tanda tanya paling besar sehingga ke hari ini apabila pengiraan undinya mengambil masa le lebih 6 jam untuk mengira lebih kurang 700 undi.
    4. Lupakah kita kes SCOMI
    5. Lupakah kita kes Tingkat 4 sehingga UMNO sampai sekarang masih tidak dapat recover dari kehancuran hasil perbuatan Tingkat 4?

    Sayangkan Allah... tolak KJ
    Sayangkan Malaysia .... tolak KJ
    Sayangkan Melayu... tolak KJ
    Sayangkan UMNO... tolak KJ

    ReplyDelete
  4. ASAL BUKAN MENANTU BABAH!!

    -ipohmarley-

    ReplyDelete

CASH IS KING VS KING COBRA

Smart Politician terpaksalah kita akui walaupun dia juga banyak kelemahan dan kekurangan... Anggap dia siffu dan ayah... Kena dengar nasihat...