Google+ Followers

Tuesday, July 10, 2018

LOKMAN ADAM CALON UMNO DI DUN SG KANDIS?

Mungkin itu tempat selayaknya untuk lokman dan umno test market sekaligus membuktikan "ramai yang kesal pangkah PH di PRU14".

Boleh juga untuk jadi penilaian samada kasih sayang rakyat pada najib dan rosmah itu benar dan semua tuduhan yang mereka hadapi kini satu persepsi dan dizalimi? 

Apa guna dapat Timbalan Presiden (10 juta london) dan Naib² Presiden,  Ketua Sayap dan AMT kalau tak testing turun padang. 

Kalau sungai kandis pun kecut,  jangan bicara PRU15.







Lokman dan pecacai kena terima hakikat. 
Kj dah pesan pecacai jangan merayau jadi hantu sundal di media sosial. 

17 comments:

  1. Mana Kera Bapok Bodo?

    Tak kan nak biar blod KD (Khunsya Darai) ni sepi gitu jer...
    Penyokong2 KERAjaan LGBT yg lain2 dah lemas terkedu dek banyak tertelan air PH...

    Khaarrkk...ptuiihh...hanciinngg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu je ke hujah selepas dedak tiada?
      Kikikikiki

      Delete
    2. Setakat tulah kepandaian macai yg kaciwa ditumpaskan secara gentlenen..pondan lgbt..

      Delete
  2. Membilang hari...

    Lagi 39 hari untuk KERAjaan sarkas LGBT ini nak dinobatkan KERAjaan haram...

    Ingat fatwa Dr MAZA...perbuatan menipu pengundi itu adalah haraammm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haram mcm mn tu?

      Dlm manifesto pru 13 xde btau pun nk wujudkan gst.
      Haram ke x?

      Sebelum diwujudkan kata gst menurunkan harga brg. Tapi sebaliknya setelah gst terbukti harga brg naik.
      Haram ke x?

      Dulu kata jgn tuduh2 tunggu sehingga laporan audit negara keluar tetapi setelah laporan audit keluar diOSAkan.
      Haram ke x?

      Dulu Zahid kata dh jumpa penderma. Lebih dari seorang penderma. Najib kata duit dh habis belanja. Apandi ali pulak kata hanya seorang penderma shj dan sudah pun mati. Duit belanja sedikit shj lebih pulangkan balik.
      Haram ke x?

      Terima duit utk sokong penipuan haram ke x?

      Delete
  3. Aku cadang tukar nama blog ni.
    KDBB = Khunsya Darai & Bapuk Bodo
    Sekor darai tukar buat postaik, sekor bapok bodo tukang respon...sian cai puak haprak LGBT nih...penyokong KERAjaan sarkas...ki kik kik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selain penjara yang patut ditambah, hospital mental pun kena dibesarkan..

      Kena cepatkan sebelum umno diharamkan.

      Korup dan meroyan sampah negara.

      Delete
    2. Hahahaha...otak pondan lgbt ni dah benjol penat mikr mcm mana nak belas dendam....pedih hulu hati smat sangat...hahahaha...macai bodooos

      Delete
  4. Sesuai benor lokeman adam dicalonkan di Sg Kandis...banyak isu yg boleh fibawa oleh lokeman adam..

    PH tipu manipestol
    Najib di anaye
    Harga minyak naik melambong
    Harga barang naik melambong
    Jakur lebar naik..mcm2 lah naik

    Sambil kempen lokeman boleh bukak tin milo untuk kutip derma bayar loyar najib...macai yg menyibok tak hulur pon derma kerana kena kencing hancing dgn anak najib....

    Kalo lokeman menang memang PH kerajaan haram...tapi kalo kalah lokeman kena terjun sungai Kandis..hihi..

    ReplyDelete
  5. Blog putaralam macai umno Cucu Tahi Sekampit tulis Rosemah niaga barang beratus juta....wow mak oooii.....masa kena rampas kata hadiah kerajaan pelbagai negara dan hadiah perkahwinan anak...kena saman kata barang perniagaan...wang 116 juta pon wang perniagaan barang2 jugak laa ...bukan wang umno laah...semah niaga pakai cash ratus juta.....mungkin nak lari dari income tax..

    Ada barang yg semah jual dibayar oleh pembeli terus kpd arab lubnan..jadi semah tak ambik untung laa....patut Polis Singh kena saman...

    Ade saja putar belit puak umno..hihihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peguam: Rosmah tak beli barang kemas dari tukang emas Lubnan
      10 Jul 2018, 8:11 malam (Dikemaskini 10 Jul 2018, 9:22 malam)

      A A
      Peguam kepada isteri bekas perdana menteri, Rosmah Mansor menafikan anak guam mereka ada membeli barangan kemas daripada seorang tukang emas Lubnan.

      "Kami ingin menegaskan bahawa semua barangan kemas yang dinyatakan dalam kenyataan tuntutan SAL Royalty Global, dihantar kepada anak guam kami untuk melihatnya, dan tidak ada yang dibeli oleh Rosmah.

      "Tuduhan disebarkan bahawa barangan kemas yang disenaraikan oleh Royalti Global telah dibeli, dan dibeli menggunakan dana yang dicuri, oleh itu tidak berasas dan tidak benar," kata peguamnya, K Kumaraendran dan Geethan Ram Vincent dalam satu kenyataan hari ini.

      Delete
    2. Untuk lihat dan tengok2 aje...berpuluh juta harganye..ade yg kata semah niaga...mcm2 teori nak putar belit...lepas ni untik apa plak gamaknye....puak ni hidup dgn putar belit

      Delete
    3. Kenapa peguam ulas? Tidak menghina mahkamah ke?

      Peniaga lubnan hantar since februari dan belum dipulangkan rosmah sehingga kena rampas?

      Logik ke rosmah simpan betbulan bulan untuk belek²

      Logik ke hantar untuk ditengok tengok oleh pelanggan bernilai puluhan juta? ..
      Wei pak arab penipu, she can fly there?

      Rosmah pelanggan lama?
      Dah berapa banyak dia langgan?

      Delete
    4. Inilah dikatakan puak putarbelit hidup dengan temberang....masing2 nak pertahankan jugak prompak...tak kira mungkar ato tidak...cina kapir pon tak sokong ptompak mungkar..

      Delete
  6. Sedih jugak dengar kata2 asraf....umno dah tak ade ape lagi...tinggal gigi dah lidah aje lagi...tu lah aku dah cakap jangan sokong prompak....tak mao dengar....melawan plak...ikut perintah tuhan jangan subahat....sekarang tuhan dah marah...

    ReplyDelete
  7. Lokman Adam ?

    Wow !

    Pilihan yg tepat.

    hi! hi! hi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rahman dahlan rasanya lebih sesuai. Sebab dia bongkak ngaku pakar strategi dan komunikasi tapi akhirnya umno melingkop.

      Delete