Google+ Followers

Saturday, July 7, 2018

ANTARA MARUAH DAN RUMAH, MANA SATU YANG SUDAH TERGADAI?


9 comments:

  1. Genpitan bab kutipan #Percumanajib ini semua sutradara wayang menora makyong purbakuno saja. Siap adegan makcik like ndeh gelang.
    Dengan tak semena2 diluar skrip timbul adegan Steak Halalun, Ribena Taiwan. Tak cukup tu teeselak nampak ampi aeluar singkat, ditembab dgn kayu panas dlm lif.
    Adoi umno umno, pas pas, tak mahu mengaku kalah lagi kah?
    Ko nak tunggu smapai kilat turun sambar ubun2 rongga penuh taek yg dunngu ko itu, baru nk insaf?
    Hampeh ski baki melayu kuno dgn geng clone arab jahellayah nehhh !

    ReplyDelete
  2. Kami takkan puas selagi keturunan najib razak tak.mampus..hidup menyusahkan rakyat

    ReplyDelete
  3. Lupakan hal najib.. kita tengok hal2 sekarang..tanah kita hat bumiputra dah ada yg hilang dalam 60hariyg mana tidak termasuk dalam manifesto PH
    Agenda 60 di berikeutamaan dari merealisasikan manifesto PH..

    ReplyDelete
  4. Asalam semua.

    Maaf 'off topic sikit'.

    Suka cita saya maklum kan bahawa sejak mula melibatkan diri dlm aktiviti politik kepartian, banyak lah komemtar2/ulasan2 yg tlh saya utarakan.

    Ramai juga yg mendesak saya supaya mengujudkan blog sendiri n mengumpulkan semua pendpt2 yg lalu d samping mengutarakan yg baru.

    Setlh memikir kan nya secara serious, maka insya'allah saya akan mengujudkan nya dlm masa terdekat.

    Sungguhn pun udah menjadi ahli seumur hidup PPBM, namun saya akan cuba memberi ulasan secara bebas n ikhlas tanpa meilih bulu. Semua pandangan serta ulasan balas akan amat d galak kan.

    Motto perjuangan saya masih tidak berubah i.e :-

    "Prinsip Perjuangan Tidak Bolih di Kompromi"

    Insya'allah, saya akan maklumkan alamat blog (mungkin akan berjodol 'Rahman jpc slalu')apabila udah siap kelak.

    Wassallam.

    ReplyDelete
  5. Anak Najib ‘dating’ dengan artis jelita Taiwan – Lapor Apple Daily
    KUALA LUMPUR, Julai 7 — Anak Datuk Seri Najib, Datuk Mohd Nazifuddin Mohd Najib dilihat makan dan minum wain dengan artis jelita Taiwan, Celia Zhang, sehari selepas bapanya didakwa 4 pertuduhan berhubung SRC , lapor portal berita taiwan, Apple Daily.

    Wartawan Apple Daily mengekori rapat pergerakan mereka berdua di Tapei dan mencatatkan dengan terperinci apa yang dilakukan Nazif dan Celia.

    “-Nazif makan dan berbual dengan Celia Zhang malam kelmarin di restoran stik berdekatan Taipei 101.

    -Menikmati beberapa gelas wain dalam atmosfera yang mengasyikkan selama tiga jam, dua botol wain merah dibuka.

    -Pergi urut sebelum menikmati makan malam dan dua jam di bar.

    -Menaiki teksi ke hotel Grand Hyat pada 1 am. ”

    -Laporan Apple Daily.

    Laporan Apple Daily turut disertakan dengan video menunjukkan beberapa footage mereka yang sangat mesra dan tergedik-gedik seperti pinang dibelah dua.

    Apabila ditanya mengenai perkara ini, Celia menjawab.

    Celia Zhang, 34, is a former model of Chinese-Vietnamese parentage who is now an actress and has been in the entertainment industry for four years. รข€• Screengrab from Apple Daily's video

    “Kami hanya minum di bar Grand Hyatt, mood (Nazif) tidak berapa baik kerana ahli keluarganya sakit, selepas itu dia naik ke atas ( ke bilik) dan saya pulang” – Celia.

    Pada 29 Mac 2018, Nazif menaikkan kenyataan di facebook beliau mengumumkan menarik diri dari arena politik buat sementara. Setakat ini, Nazif masih belum mengeluarkan apa-apa kenyataan berhubung laporan Apple Daily.

    HALAL KER TU?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bapa borek anak mesti rintik la bro kbb.
      Takkan ayah je sorang nak balun artis anak pun mesti la nak taste yang sama.

      Delete