Google+ Followers

Monday, July 9, 2018

RAKYAT KECEWA SARKAS TAK DATANG DI PERKARANGAN MAHKAMAH HARI INI.

Aku story perkara dan benda kecik² je,  no commercial value.








Mantan.... 

13 comments:

  1. Adekah Pokemon adam di maksudkan?...hihihi

    ReplyDelete
  2. Hanipa Maidin rebah ketika Mahathir memperlekeh doa dan sembahyang hajat.

    https://youtu.be/YkjIRNWUd7I

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko paham ke maksud tun madey?...pas tak semayang hajat dan doa?...kenape menang ciput?...usaha yakinkan pengundi dulu kemudian baru doa dan semayang hajat...kalo menipu adekah doa dan semayang hajat di makbul?....nik abduh dan hj hadi takut cabar pengumuman peguam lobai hadi dilondon suara rakaman odio nik abduh ngaku terima wang umno adalah tulin...kenape takut...kuat menipu...selama ni nafikan mati2an... Lobai bodooh perkudakan islam ...tu pasal doa dan semayang hajat Pas nak menang tak pernah makbul...

      Delete
    2. Wanita umno mengaku buat semayang hajat dan doa untuk najib...untuk ketua jemaah prompak 1 mdb...

      Delete
  3. Pemimpin Umno ‘cuti’ punca tak ramai hadir ketika Najib didakwa, kata Lokman Adam

    By Arianna - 2018-07-08 2873


    Ahli Majlis Tertinggi Umno Lokman Noor Adam yang paling menonjol mempertahankan bekas perdana menteri Najib Razak. – Foto UtaraNews

    Ketika Najib Razak disoal siasat pihak berkuasa dan kediaman yang dikaitkan dengannya diserbu kemudian didakwa di mahkamah hanya segelintir ahli Majlis Tertinggi parti yang muncul membantah.

    Ahli Majli Tertinggi Lokman Noor yang menjawab dakwaan Umno mengabaikan Najib, sebagaimana yang ditunjukkan dengan jumlah kehadiran yang sedikit di Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur ketika pendakwaan dilakukan memberi alasan ia berlaku kerana kebanyakan pemimpin Umno sedang bercuti.

    “Selepas pemilihan parti, ramai yang mahu berehat dan pergi bercuti. Tidak mungkin untuk mereka kembali dari luar negara hanya untuk hadir pada prosding mahkamah yang tidak dijangka,” kata Lokman kepada The Malaysian Insight.

    Namun begitu anehnya, pemimpin kanan Umno tiada masalah untuk hadir ke mesyuarat Majlis Tertinggi pada hari yang sama selepas itu di ibu pejabat parti di Kuala Lumpur.

    Selain ketua daripada tiga sayap parti iaitu Wanita, Pemuda dan Puteri, hanya dua ahli Majlis Tertinggi dilihat di kompleks mahkamah iatu Ismail Sabri, Noh Omar dan Lokman sendiri.

    Yang dijangka muncul sepatutnya pemimpin kanan seperti sepupu Najib iaitu Hishammuddin Hussein, Zahid Hamidi, Khairy Jamaluddin, Salleh Said Keruak dan juga Rahman Dahlan.

    ReplyDelete
  4. Alahai...tak tau ler apa nak jadi...

    KERAjaan yg goyah serabut & nyawa2 ikan ini, sampai bila boleh bertahan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko agak2 berape bulan lagi?...akaun dah beku boleh bertahan berapa lame?...ikan tak ade air boleh hidup ker?

      Delete
  5. Akhirnya KD mengaku secara tidak langsung rupanya selama ni Pakatan lah paling juara menganjurkan ROYAL CIRCUS atau SARKAS ROYAL.... juara selama bertahun2..... memang gilalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. KERAjaan sarkas dgn kabinet dipenuhi menteri2 sarkas.
      Bravo PH...

      Delete
    2. Kat mahkamah jalan duta geng sarkas buat persembahan....tinggalkan sampah..

      Delete
  6. Boleh uji kekuatan umno/ bn di prk sungei kandis...

    ReplyDelete
  7. Badut terbaharu lokman noor adam. Syabas umno ! jumpa juga badut yang boleh sambung legasi totok

    ReplyDelete
  8. Sarkas pH lebih ramai badut2nya.... now bertenggek dalam kabinet..... buat lawak slap-stick....

    ReplyDelete