Saturday, October 4, 2014

Yang dikorbankan bukan setakat unta atau lembu..

" Aidil Adha - Menanti kedatangan pemimpin yang mengorbankan kepentingan dirinya untuk rakyat "

Itu intipati skrip kutbah Aidil Adha Jabatan Igama Negeri Johor sebentar tadi.

3 comments:

 1. DiKhabarkan Sultan Johor keterlaluan di dalam Mengejar Habuan di Dunia sehingga melupakan Bahagian-Bahagian Rakyat Jelata..Semoga Allah memberi ingatan ke atas DYMM Tuanku... Insaf dan bahagilah harta dunia ini se adil2nya kpd Rakyat Jelata. Jangan Membazir, ..

  Di Khaborkan Mat Sabu masih di Hospital kerana Genggi.. Semoga Allah melambatkan kebaikan dunia ke atasnya supaya sakit itu akan menyedarkan dia, menginsafkan dia, supaya muhasabah diri drp melakukan banyak kerusakkan dan fitnah di dunia.

  Najib & Rosmah..semoga dapat keRedhaan drp Allah, dibuka mata dan hati melihat kemusnahan dan kerosakkan yang dicadangkan dan diambil tindakan atas cadangan punahsihat di sekeliling..

  Anak2 Najib Baca lah Blog orang Melayu dan bagitau Daddy & mumy yea..

  ReplyDelete
 2. Sempena Menyambut Hari Raya Qurban nie,..

  Orang UMNO digesa membawa USUL UNDI TIDAK PERCAYA TERHADAP NAJIB @ AH JIB GOR..

  USUL TOLAK KEPIMPINAN NAJIB YANG MERUGIKAN MELAYU BUMIPUTRA..

  Macai2 Tak Payah lah Nak Backup Ah Jib gor...

  Mungkin Kepimpinan BARU TS Muhyiddin dan Dato Seri Ahmad Zahid boleh memberi lembaran, semangat dan Harapan Baru untuk Melayu Bumiputra dan UMNO..

  Kekalkan Najib.. Konperm PRU14 BN-UMNO jadi PEMBANGKANG...

  INGAT jangan TAK INGAT

  ReplyDelete
  Replies
  1. Salahkah umno jd pembangkang? Yg salah ialah kalau ketum jd pm. Aku tak kisah parti mana jd kerajaan asal pmnya bukan ketum. Itu je. Harapkan presiden umno jd pm, serupa mcm pembangkang yg memerintah. Lihatlah, apa yg diminta pembangkang ditunaikan. Fed up jadi pecacai bodo presiden umno yg lahir atas dulang emas tuhh!!!!

   Delete

life Science - Anda Sedang Dialisis (?)

  Berita baik untuk mereka yang dialisis dan 3 Serangkai, Produk dari Farmasi Jepun akan berada di pasaran Malaysia mulai Jun 2024. Kemampua...