Tuesday, May 14, 2013

Apalagi si obama ni mahu

Hari tu dah  hantar perutusan tahniah pada najib

Semalam call najib

oktober akan melawat malaysia

Ingat lagi algore,,  yg datang ke malaysia, dlm ucapannya di hadapan mahathir, menyatakan sokongan amerika terhadap reformasi anwar ketika itu.

Obama nak ulang perkara yg sama?

2 comments:

  1. kita tunjuk kita nagara islam,mana tahu terbuka hati dia nak memilih islam, back ground dia pun ada islam juga,.. macam org di amerika, eropah,jepun,.. ramai masuk islam selepas melihat kehidupan dalam islam,,,Yusoff Etes, seorang padre, masuk islam kerana menemui kebenaran dalam Islam, brother LGE,LKS,KS,, pun inyaallah akan terima Islam lepas tu... sama sama kita berdoa...

    ReplyDelete