Monday, May 20, 2013

apologetik apologik apolojijik - kj

budaya berlutut minta maaf - budaya yg akan diserapkan oleh kj bukan sahaja di kementerian belia tetapi juga di seluruh kementerian termasuk JPM bagi memastikan kerajaan yg berteraskan bumiputera sentiasa rasa bersalah.

sila betulkan saya jika analisa itu tidak tepat.

di kedah: mahfuz sindir mukhriz tidak sejiwa mcm kj apabila mukhriz say no to perhimpunan di stadium, see how powerfool is kj?

4 comments:

  1. alaaa...kj tu kita tgk kpi dia selepas 1 tahun terajui kementerian sukan...

    ReplyDelete
  2. si kj ni baru jer seminggu jadi menteri dah perangai sombong & eksi. silap haribulan lingkup kementerian....

    ReplyDelete
  3. KJ :
    1.GP (gila Publisiti)
    2.1M+1M .Lebih Najib dari Najib.
    3. P.EM wannabe(macam penasihat ekonomi Negeri Selangor)
    4.New politik macam saiffudin dan adam tanjung malim.
    5.Penaung- KJ Fan kelab.
    6.Engage dan inklusive- serupa Najib.
    7.Kelainan - serupa Najib
    8.Menteri - Kementerian National Reconcilation
    9.Ketua Jurucakap Kabinet
    10.Ketua Jurucakap BN
    11.Ketua Kumpulan pencantas Zahid.
    12.Ketua pembangkang dalam kabinet.
    13.Ketua UMUM PR dalam UMNO
    14.World view - sukan dan bola sepak macam najib
    15.sahabat karib AA dan TSTF dan MUFC.
    16.sahabat baik pap .
    17.Father 's little boy ,40 years ago.(minta kertas tissue)
    18.Idola Harakah Idola Lim Kit Siang.
    19.Loose cannon Minister for all.
    20.Menteri Kementerian bukan BN.
    21 Pelatih .Penolong Perdana Menteri 1. ( Trainee Assistant Prime Minister No 1.)
    22.Mat liberal
    23.Melayu apologetic
    arjuna waspada
    changkat lobak

    ReplyDelete
  4. Kj akan gunakan platform menterinya untuk kekal ketua pemuda atau naib presiden, zahid dilihat halangan utamanya untuk mendaki timbalan presiden, atau dia perlu bekerjasama dng zahid.

    Jika kj tewas mana2 jawatan di PAU - jawatan menteri setakat oktober shj

    ReplyDelete