Wednesday, May 15, 2013

Berhati hati naik air asia

kalau anda seorang pembaca utusan malaysia berhati hati tika naik air asia takut terjumpa makhluk ini...tau tak kesahnya?

kalau ada pilihan naiklah fire fly atau mas...air asia last

Adamyan » Utama

Air Asia Hentikan Iklan Dalam Utusan, Melayu Terus Sokong Tony Fernandez


 
Rafidah Aziz mungkin boleh tolong defend mamat ni.

4 comments:

  1. Selalu terbang tinggi mamat ni lupa rumput di bumi.

    Kalau bukan utusan dan umno rasis, budak ni dah lama mampus tak dapat belajar tinggi.

    Dlm jawatan yg tinggi, kalau tak setuju dng utusan pun, berilah komen yg nampak pro dan korporat,mjangan sial melulu mcm aku yg tak sekolah tinggi

    ReplyDelete
  2. Kahak kat muka mamat tak sedar diri ini..

    ReplyDelete
  3. AIYAA AH YAN MOTAK LU JANGAN JADI ITU MELAYU MUDAH LUPA WOO...

    ReplyDelete
  4. Apakah fernandez akan bawa budaya lgbt ke dalam air asia?
    Just fun !!!! Yes fun for yg dah biasa...
    Benda terkutuk oleh Islam...sudah tidak selamat untuk penerbangan bersama....

    ReplyDelete