Saturday, May 18, 2013

tangkap anwar

aku rasa itu perkara pokok dan akan selesaikan semua kerja bodoh dan buang masa yg sedang dilakukan oleh semua orang.

kalau polis malaysia cerdik aku tak nampak polis tak ada satu pun alasan atau kesalahan untuk disiasat dan dakwa anwar.

jangan tangkap ikan bilis, jangan double standard.

sikap polis sekadar menggalakan jenayah.

najib tolong jalankan tanggungjawab dan amanah rakyat, kalau bacul, letak jawatan dan duduk luar negara dng segala kemewahan yg ada.

kalau jawatan pm, first lady untuk dimegah, simpan dan bawa dlm kubur.

6 comments:

  1. Berani kerana benar, siapa?
    Takut kerana salah, siapa?

    Li pikirlah sendiri...

    ReplyDelete
  2. Ada sesuatu yg tidak kena pada kerajaan hari ini, terlalu berhati hari, terlalu takut.

    Apakah tangkapan ke atas anwar akan membawa rusuhan besar yg tidak mampu dikawal?

    Apakah telefon dari Obama satu ugutan?

    Oktober Obama akan datang, oktober perhimpunan agung umno, apakah oktober juga kita dapat kerajaan baru?

    ReplyDelete
  3. Jangan bimbang bro, ketua polis negara tahu apa dia nak buat, zahid akan mencegah, negara dalam kawalan najib...kita juga ada menteri pertahanan baru.

    Kj akan gerakkan berjuta belia!

    Bcoool

    ReplyDelete
  4. Bial nuar melalak gila..gila gila gila.pdrm da d lemahkan sejak 2006 lagi, mcm Iraq Amerika sekat Negara itu 10 tahun lebih baru serang ke 2 meka lakukan..Itu lah terjadi d malaysia. Meka lemahkan sistem kita an kini masa mereka serang..cara bijak dan teratur..Salah BN terlalu berhati hati terlalu nak Jaga Hati..Jika Tun M masih PM da lama selesai, Paklah dan Najib ..dgn menteri Amaran. Kaninet dia ini lah kita dapat..Semua lemah, Polis takut bertindak, Tanya lah warga pdrm..Lu buat lu tanggung..Kerajaan tak akan tolong..

    ReplyDelete
  5. apa punya post, membazir baca. takde fakta, dan bukti apa apa nak menyokong pendapat.ingat polis Malaysia ni bodoh tak buad kerja ke? kalau diorang tangkap anwar, kau kena fikir banyak kesan terhadap ketenteraman negara. tak semudah tu nak aman. tak belajar ke. lain kali belajar pandai sikit.

    ReplyDelete
  6. Wei anon post menang tak Ada fakta aku sokong...tapi message tetap ada....lagipun kau bengong ke nak dapat fakta, berlambak..tak yah ulang nak baca.

    Yg Ada fakta, polis Dan najib pun tak buat apa pun juga. Polis Malaysia menang but kerja, slow mcm siput babi, pembangkang dah maharajakela 10 tahun, nak tunggu 10 tahun lagi ke...

    Asasnya - penakut, siapa? Lu pikirlah, Lu banyak fakta.

    ReplyDelete