Sunday, June 14, 2015

Nazri kurang ajar...tepat sekali

Nazri ni rupanya dilantik jadi ahli Majlis Kerja Tertinggi oleh Najib. Nak bertanding memang tak ada penyokong...

Kemudian dlantik jadi Menteri..

Jasanya - membodek dan kuat menyalak...tupasal dilantik oleh tuan yang suka diampu.

Ketua Bahagian Parit Sulong minta Nazri cermin muka sebelum cuba membidas TMJ...jangan kurang ajar...memang tepat sekali

Makhluk perosak ni lah agaknya Zam kata sampah di sekeliling Najib !!!


6 comments:

  1. Dato' Sri Khairuddin Abu Hassan dah ajak Nazrui pi makan durian di Hartamas bersebelahan restoran uncle Don,Nasri masih ingat ke tempat tu????........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry tuan admin,sebab terlampau sayang sangat dengan si NAZRI diatas tu nak eja nama dia pun dah tak berapa ingat,asyik melalut....

      Delete
    2. Sorry tuan admin,sebab terlampau sayang sangat dengan si NAZRI diatas tu nak eja nama dia pun dah tak berapa ingat,asyik melalut....

      Delete
  2. “I am probably the only minister who doesn’t have a Twitter and Facebook account. I don’t believe in Facebook; I believe in face to face (communication). If you want to whack me, whack me face to face; I can answer you in a straightforward manner, ” Nazri said, quoted by Malaysiakini.

    Yang duk sibuk kata kpd TMJ tu kmi rakyat Johor ke hang? Cakap nak face tu face...Habis tu nape tak dtg ke johor dan cakap depan kami face to face? Takkan hilang telor gak? Hahaha...tunaikan kata hang yg nak face to face tuu...mari la ke JB...kami jemput ni....cepat sikit tau...

    ReplyDelete
  3. http://sprendblog.blogspot.com/2009/03/son-was-behind-murder-of-darren-kang-html?m=1

    ReplyDelete
  4. Kami org Perak pun benci dan meluat pada Nazri ni. Bangang bahlul Nazri pengampu. Nak glamour.

    ReplyDelete