Tuesday, January 27, 2015

Meraikan Imelda..versi cina

Kita ada imelda versi Melayu dan yang terbaru, sedang hot...versi Cina..

Lost control isteri, lost control negeri dan negara, semuanya kerana bersebab beb..






1 comment:

  1. Ini lah Malaysia ahli politik punya perangai tak ada beza , tiada siapa yang maksom al alim , walaupun berserban tingkah laku sama kalau bab betina dan wang sama aja , tak kira la parti apa , cuma loga dan moto perjuangan saja beza iaitu demi chauvinis cina dan anti Islam adalah Dapigs , demi melayu islam itu umno tapi la ni dah lari sikit macam mana nak terus hidup dan cari harta , kalau setakat nama saja islam tapi kelabu dengan etika dan nilai-nilai islam itu parti Pas imej dan lambang yang nak ditunjukkan sebagai islam pun salah cuma budaya arab yang sekarang sudah terlingkup ,kita saja bodoh suka ikut buta tuli , tapi keseluruhannya semua ahli politik kita pada masa ini tiada kualiti dalam berpolitik dan kepimpinan semua politik perut sendiri , tak semua tapi kebanyakan

    ReplyDelete

SRI RAM YANG SANGAT DITAKUTI

  Muhyiddin dedahkan....