Tuesday, January 27, 2015

Meraikan Imelda..versi cina

Kita ada imelda versi Melayu dan yang terbaru, sedang hot...versi Cina..

Lost control isteri, lost control negeri dan negara, semuanya kerana bersebab beb..






1 comment:

  1. Ini lah Malaysia ahli politik punya perangai tak ada beza , tiada siapa yang maksom al alim , walaupun berserban tingkah laku sama kalau bab betina dan wang sama aja , tak kira la parti apa , cuma loga dan moto perjuangan saja beza iaitu demi chauvinis cina dan anti Islam adalah Dapigs , demi melayu islam itu umno tapi la ni dah lari sikit macam mana nak terus hidup dan cari harta , kalau setakat nama saja islam tapi kelabu dengan etika dan nilai-nilai islam itu parti Pas imej dan lambang yang nak ditunjukkan sebagai islam pun salah cuma budaya arab yang sekarang sudah terlingkup ,kita saja bodoh suka ikut buta tuli , tapi keseluruhannya semua ahli politik kita pada masa ini tiada kualiti dalam berpolitik dan kepimpinan semua politik perut sendiri , tak semua tapi kebanyakan

    ReplyDelete

NILAI RAFIZI ADALAH DIRINYA SENDIRI

Rafizi sudah meletak dirinya selaras Azmin dan kini mula meningkat ke selaras Anwar Dan akhirnya selaras Mahathir.  Rafizi boleh keluar PKR ...