Wednesday, May 20, 2015

Masih Relevankah Pandirkar Sebagai Speaker..


Atau orang ini lebih layak dan sesuai citarasanya .....

34 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  2. anon 4:06 dan anon 4:08...tidak ada sesiapa menipu sesiapa dan siapa kita untuk kata si a tipu si b..
    Jangan buat fitnah dan sampah dalam blog ini.

    bagi pendapat biar relevan dan sederhana

    ReplyDelete
    Replies
    1. KD. .mana kami tahu itu kata mereka kerana telah dipadam oleh KD. ..nampak gayanya KD memaksa kami terima bulat2 apa2 yang KD cakap. .KD pun dah jadi Madey Keling Yenna Dey suka paksa orang...KD. .KD. ...tak sangka kamu jadi begini..kechundang Juga kamu dengan jurus jurus auta Madey Keling...

      Delete
    2. Kalau dah tak suka blog KD ni sila berambus saja ke blog blog yang jilat Najib dan bacalah cerita cerita kejayaan Najib yang sesuai dengan selera anda selaku pembodek Najib yg mana ianya sesuai untuk anda dan yang seangkatan dengan nya

      Delete
    3. kau tak suka dengan Najib silalah berambuss dr Malaysia.. sbb rakyat yang undi dia..


      opppp Madeayyyy maraahhh kalo cakap mcm tu....

      okkk..Kalau tak suka jilay.. Madeayyy ko berambuslah dr tanah MAdeayy..

      kan Malaya ni MAdeayy punye..
      oppsss... silap.. Mamak punyerr..

      kah..kah...kah..kah.. machai kurapp semakin meroyan spin... KD...ngok

      Delete
    4. Once a Red Indian chief told off his wife in astonishment ……..
      “Wife come.. many moon come.. big chief no come.. but baby come.. how come…??????”.

      In other words…
      Look Jibby.. many years passed by.. Tun has left pm office.. but big scandal & scam come.. so, HOW COME…..?????

      Humpty Dumpty sat on the wall.
      Fatty Jibby shall have a big fall.
      Oh tweetle dee.. Oh tweetle dum.
      The cries get bigger with the beat of drum.
      Jibby & Semah have got to go.
      Goons So Taxing we can’t take it no more.

      GST – Goons So Taxing.
      Jibby & the gang are stupid goons/gundus.

      Delete
  3. Serius, muka mcm nk minta penyepak!! Penjilat tersohor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang sewel dan tak betul tu lu sendiri - biasalah orang yg sewel dia akan nampak orang lain sebagai sewel

      Delete
    2. Ted pukimak, najib u turn, duit kt singapore cuma kertas kosong je, macai2 najib tgh coverline, ntah apa alasan lagi nk tipu, nmpaknya hanya nepal dgn bangla saja undi bn pru 14

      Delete
    3. fuhh.. mencarot pulak.. Madeayyy ajar mencarot sudah xboleh jatuhkan Najib..
      Marina LGBT tu pun Madeayyy tak kata apaaa....
      kah..kah..kah..

      Delete
  4. Ted Poyology Manoff - pembina tamadun (sendiri declare)

    Ted ( penganalisa cipan ), KD minta ulas tajuk , kalo ngko tak bole mengulas, ngko jage jer lar ikan ngko tu..

    p/s: analisa analisa cipan ko tu., xder sape nak tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana hang tau? Aku terima 5 pertanyaan dari kumpulan pengkaji sains dari United Kingdom. Mereka juga confirm tengah mengkaji perkara yang sama cuma tak dapat naik kaitkan jangkitan tu dengan Cerebral. Dia orang dah buat arrangement nak datang ke Malaysia..

      Delete
    2. Ted Poyology Manoff - pembina tamadun (sendiri declare)

      Ted (penganalisa cipan), kalo ngko x paham aper yg aku tulis..x paya lar sembang

      Tentang pengkaji uk nk dtg malaysia...ader aku KESAH...

      Delete
    3. Otak selut memang takut dan phobia dengan penemuan2 ilmiah..

      Delete
    4. Ted Poyology Manoff - pembina tamadun (sendiri declare)

      Lg skali..ader aku KESAH

      Delete
  5. Realiti politik.di malaysia..nak jawatan tinggi, nak kuasa dan duit, bersungguh sungguhlah membodek, hati pemimpin perlu di tatang sepanjang masa..rakyat..belakang kira..salleh said keruak bukan yg pertama dan takkan jadi yg terakhir

    ReplyDelete
  6. elok la najib dan barua2 haram jadah tu mampoih ...

    jgn heret rakyat sekali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameeen.. semoga seruan tu balik pd si pengata..
      AMEENN x10!!

      nauzubillah dr bala Tuhan dek perangai2 balaci Madeay..

      Delete
  7. Mana penguatkuasa smua??? Nape x tangkap si pariah yg nyebarkan statement palsu onemangkukdanbahalol tu? Report lma da dibuat...nape bla org lain laju jer...ini kes besar tipu seluruh rakyat malaysia terang2 dalam parlimen lagi...apa ni?? Kata brkhidmat kpd rakyat...takkan yg ni nak tunggu audit/pac gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa dia yg di kata tipu..ada kata tiada atau tiada kata ada..di BSI tu ada hanya bentuk berlainan..

      Delete
  8. Dgn nama Allah swt, saya mohon darinya agar pm, semua menteri dan pengampu yg bersekongkol diberi balasan sehebatnya di bumi ini serta di akhirat ke atas segala kemungkaran, penyelewengan, penipuan, pengkhianatan dan kezaliman terhadap rakyat.

    Amin ya Allah ya rabbal alamin

    ReplyDelete
  9. Hmm..kalau tak jadi mungkin minggu berikutnya ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka hati ko lah...aku panjangkan doa ni kpd org2 yg menghalal, dan mempertahankan keburukan pemerintahan termasuk ko ted manoff

      Delete
    2. Ted , Agak agak mggu depan ngko ader lg tak?...sembangggg

      Delete
    3. Sentap ker? Ko pula minggu depan pasti ada lagi ker?

      Delete
  10. Emperor Najib Razak’s pet project – 1MDB – is getting messier and complicated every day. What was supposed to be a straight forward profiteering project has turned into the biggest plundering scandal in the history of the country.

    ReplyDelete
  11. Woi... jgn main2 ngan org tuh. nnti Ah jG0r marah... bugis kalo marah berkeping bumi!!!

    ReplyDelete
  12. Kah..kah...kah.. Najib marah atau Madeayyy yg sudah meroyann..
    cubaan demi cubaan.. last2 Pandikar tebuk lubang..busuk hanyirr perangai Madeayyy...
    tua2 pun xmau jadi baik.. nak hasut org bergaduh saja MAdeayyy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berita terkini: Madey dijangka pulang ke ketanah airnya di India tidak lama lagi..Chai Chai Dan kakbedah boleh ler ikut sekali

      Delete
    2. Ted Poyology Manoff- Pembina Tamadun.(sendiri declare)

      Berita biasa biasa: Seorang penjual.ikan mempunyai kemampuan sembang berapi berapi sambil memberi ikan makan serta bole memberikan analisa tahap cipan pada masa yg sama

      Delete

PM SELEBRITI

Setakat ini apa berita yang ada nilai ekonomi dari Anwar...