Sunday, July 24, 2016

MO1. SIAPA MAKAN CILI...


Malas nak komen, kesian pada kawan kawan yang masih setia membuta...

Logiknya bila tiada hujah, Tun Dr Mahathir pula dikatakan mempengaruhi Amerika...

Hebat sangat ke Tun..
Tak rasa segan silu ke nak mengaku, nak angkat tinggi,  nak agungkan Tun begitu berpengaruh...






45 comments:

  1. Eh betul ke Tun begitu berpengaruh??....sampaikan Amerika pun tunduk bawah tapak kaki Tun.....sedangkan selama ni puak sana dok jaja Tun tak dak pengaruh,tetapi Najib amat dihormati diluar negara khususnya diAmerika !!!.....kesian,kesian...bila dah tersepit baru nampak keistimewaan pemberian ALLAH pada Tun!!!....Tun you are the best,we love you.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kepala hotak tun the best ... mmg madey haprak dan desprate ... jgn syok sendiri lah dude ... spin angin kentut madey ni mmg bau melantun hangit busuknya tapi tak lah lama mana pun ... so go fly kite hgher !!

      Delete
    2. sampai bila hang nak sokong benda2 mungkar ni go fly kite? ingat sikit kita tu Islam... dunia ni sat aja

      Delete
    3. OOI go fly kite @ langau
      Jangan lupa ESOK SELASA... Ada teloq ka ???
      Silap silap yg satu lagi tu pun hang and najib laknatullah Tak Ada...

      Delete
    4. Biarkan dia terbang dengan kite dia..dedak haram yang dia makan sekeluarga tu akan merosakkan perut usus hati limpa duodenum rektum anus depa sampai.........

      Delete
    5. BETOL TU ANON !):38 AM!!!

      KEPALA HOTAK TUN IS THE BEST!!!

      KEPALA HOTAK KAU DALAM DUBUR!!!

      WE LUV YOU TUN!!!

      Delete
    6. Bagus ni. Nxt time kalau fly kite bagi komen kita bukan hantam sama dia sebab dia pun satu spesis dgn Jibby makan duit haram hasil rompakan dari kita. Doa kita sbg orang yg dianiaya oleh Jibby dan penganiayaan disokong oleh fly kite in sha Allah maqbul.
      Fly kite dasar pemakan dedak haram. Sifat haram fly kite sama ja dgn Jibby.

      Delete
    7. Tun terbaik....love you Tun.

      Delete
  2. mmg patut malas sebab sebut 1 juta kali pun tak guna ... sumber fitnah SR dan Budin .... bak kata Raja Petra ... utk buat kepoh dan leverage for perception bagi kaum protun dan madey bangsat !! go fly kite !!

    ReplyDelete
  3. Frasa "Cash is King" berasal dari AS. Masakan buat buat tak tahu apa ertinya.

    ReplyDelete
  4. KD...nampaknya ada perkembangan menarik..bbrp blog proajib..mcm GAP..dah mula menghalakan meriam kpd Jho Low...nmpk mcm dah mula mencari kambing hitam gayanya....jeng jeng jeng..

    ReplyDelete
  5. Sudah ada yang mengangap Najib mendapat nasihat yang salah dari orang sendiri...
    Sudah mula mencari pelbagai warna kambing untuk kekal suci, kenalah buat muka lembu sakit...
    Sekarang ni pun dah mula kata Tun Mahathir dalang di sebalik DOJ, dah mengaku Mahathir super hebat dan berpengaruh...
    Tak lama lagi keluar le Teori konspirasi nak jatuhkan dia tajaan yahudi...
    Banyak lagi dongeng dan pembohongan terpaksa dilakukan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la yang aku heran. Dulu kata Tun Baling gelas pun tak pecah ini kata Tun pengaruhi US plak.
      Dahsyatnya Tun ye. Tak perlu main golf dgn Presiden US, tak perlu gesel2 bahu, tunduk kpd TPPA pun US boleh ikut Tun.
      Kasihan Jibby, buat mcm2 pun tak leh counter. Setakat tabur dedak utk orang mcm fly kite terus jilat buntut dia boleh laaa.

      Delete
  6. Betul tu pemakan dedak sekarang dah mula mainkan issue Najib diberi salah nasihat.

    Maknanya kalau betul apa yg dispin pemakan dedak....

    Najib ni BONEKA aje... cukup mudah untuk diperkotak katikkan oleh masternya. Takkan Kak Mah kot yang jadi masternya.

    Biar betul....!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol Bro!!!

      Boneka si Lanun Bugis tak layak jadi PM!!!

      Delete
  7. Cuma kalau salah nasihat..camner duit boleh masuk akaun dia...duit dah masuk..belanja sakannn lak tu..maknanya dia sedar ada duit masuk..dan dia sedar masa dibelanjakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kan kenapa masok akaun peribadi Laun Bugis eh??

      Sepatutnya penasihat tu beri nasihat masokkan $$$ tu ka account si Rosmah peti esbok berambut sarang tebuan kan kan kan....

      Delete
    2. Kalau tujuan nak jatuhkan dengan pertolongan Pak Sam, siapa pun sukar bertahan.

      Delete
  8. Makin banyak saolan tambahan dah keluar (?)
    Siapa yang nak jawab tu...

    ReplyDelete
  9. Bila sign TPP tak da pula cakap US masuk campur

    joh

    ReplyDelete
  10. MO1 is not Najib!!

    MO1 is LANUN BUGIS!!!

    ReplyDelete
  11. Kalau nak tahu puak2 musuh Islam akan sanggup bekerjsama dengan sesiapa pun tak kisahlah dulu mereka pernah membenci demi untuk menjatuhkan mana mana pemimpin pun bukan sahaja di Malaysia malah negara negara lain.

    Memang le mereka dulu x suka Madey tapi depan2 je bro. Hakikatnya mereka sanggup berkompromi dengannya.
    Haaa kalau le Madey sanggup tebalkan muka nak team up dengan Anwar, LGE, LKS, MatSabu .... dan mereka ni pun sanggup ...kerana disebabkan kepentingan tertentu... apatah lah lagi puak2 di USA ....

    Kena ingat Malaysia ialah kawasan sangat strategik yang menjadi rebutan negara2 kuasa besar tapi masih tidak dapat menguasai Malaysia.....Oleh itu inilah peluang yang puak2 kafir nanti2kan setelah bertahun tahun menyusun strategi dengan bersengkokol dengan pihak2 pembangkang.... xyah le mereka nak bersusah payah ... mereka bagi statement dan press conference ..citer le apa yang patut....

    Kena ingat mereka yang kafir adalah musuh Islam yang membenci Islam... Kesian Madey

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takper team up dgn sesiapa pon ok asalkan Lanun Bugis tersungkur demi kebaikan Parti UMNO!!!

      Lanun Bugislah perosak Negara, Bangsa dan Parti!!!

      Delete
    2. Madey tak pernah main2 golf dgn orang yg ko kata musuh Islam tu. Tak pernah wat filem separa lucah di negara tu dan kemudia jual filem tu ke seluruh dunia. Tak pernah curi duit dan beli harta2 mewah di negara tu. Tak pernah setuju kanyau dgn depa spt BMF, TPPA dan seumpamanya.
      Madey juga belakangkan US dgn dasar pandang ke timurnya, senyapkan British dgn dasar Buy British Last. Menentang Israel dan barat dalam isu Palestin, membela Bosnia dan sebagainya.


      Jibo pula buat segala bagai utk kantau dgn US dan tunjukkan dia kamcing dgn US. Bila kantoi mencuri dan dan timbul diorang tu musuh Islam. Jibo kisah pasal Islam ka? Fly Kite kisah juga ka? No, jibbo dan fly kite hanya jadikan Islam, UMNO dan Malaysia sebagai benteng kegiatan jenayah mereka.


      Musuh Islam yang sebenar ialah orang2 mengaku Islam yang berselindung di sebalik agama Islam untuk menjadi perisai ke atas jenayah yang mereka lakukan. Mereka inilah musuh sebenar kepada agama Islam.
      Pakaian daripada bulu ayam tetapi hati mereka hati serigala dan musang.

      Delete
    3. Madey tak pernah main2 golf dgn orang yg ko kata musuh Islam tu. Tak pernah wat filem separa lucah di negara tu dan kemudia jual filem tu ke seluruh dunia. Tak pernah curi duit dan beli harta2 mewah di negara tu. Tak pernah setuju kanyau dgn depa spt BMF, TPPA dan seumpamanya.
      Madey juga belakangkan US dgn dasar pandang ke timurnya, senyapkan British dgn dasar Buy British Last. Menentang Israel dan barat dalam isu Palestin, membela Bosnia dan sebagainya.


      Jibo pula buat segala bagai utk kantau dgn US dan tunjukkan dia kamcing dgn US. Bila kantoi mencuri dan dan timbul diorang tu musuh Islam. Jibo kisah pasal Islam ka? Fly Kite kisah juga ka? No, jibbo dan fly kite hanya jadikan Islam, UMNO dan Malaysia sebagai benteng kegiatan jenayah mereka.


      Musuh Islam yang sebenar ialah orang2 mengaku Islam yang berselindung di sebalik agama Islam untuk menjadi perisai ke atas jenayah yang mereka lakukan. Mereka inilah musuh sebenar kepada agama Islam.
      Pakaian daripada bulu ayam tetapi hati mereka hati serigala dan musang.

      Delete
  12. Kalau gitu le pemikiran saudara memang xleh buat ape2 la... harap2 tersedar sebelum terlambat. Mungkin kita kena buat analisa peristiwa2 yang berlaku semasa Anwar bekerjasama dgn puak2 tertentu di USA juga puak2 pembangkang semasa beliau diluctkan jawatan serta dituduh melakukan perbuatan yang terlarang ....
    Kalau la Anwar boleh buat camtu team up dengan sesiapa saja masa zaman Madey memerintah ...apatah lah lagi Madey ....Tok Guru dia

    fikirkanlah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Madey tak pernah mengajar kantau kpd Amerika. Hanya dua saja yang kantau iaitu Anwar dan Jibby.
      Punya jilat buntut Amerika sampai sanggup tinggalkan negara yang dilanda banjir utk main golf dgn presiden Amerika.
      Bila kantoi mencuri dan proses undang2 dijalankan ke atasnya, tiba2 timbul Amerika musuh Islam.
      Inilah hipokrit tahap gaban yang menjadikan Islam sebagai cover menutup kegiatan jenayah dan pencurian besar2an harta yang dimiliki oleh sebuah negara yang majoriti rakyatnya adalah Muslim.

      3 sifat munafik:-
      1. Bila bercakap ia menipu
      2. Bila berjanji ia mungkir
      3. Bila diberi amanah ia khianat.

      Sapa sebenarnya yang khianat apabila curi harta negara ni dan berjoli sakan di negara kafir tu? Dah kantoi terus timbul isu negara kafir. Masa buat segala macam kejahatan yang dahsyat takde plak cakap itu negara kafir ya..

      Dasar lidah bercabang.

      Delete
    2. Madey tak pernah mengajar kantau kpd Amerika. Hanya dua saja yang kantau iaitu Anwar dan Jibby.
      Punya jilat buntut Amerika sampai sanggup tinggalkan negara yang dilanda banjir utk main golf dgn presiden Amerika.
      Bila kantoi mencuri dan proses undang2 dijalankan ke atasnya, tiba2 timbul Amerika musuh Islam.
      Inilah hipokrit tahap gaban yang menjadikan Islam sebagai cover menutup kegiatan jenayah dan pencurian besar2an harta yang dimiliki oleh sebuah negara yang majoriti rakyatnya adalah Muslim.

      3 sifat munafik:-
      1. Bila bercakap ia menipu
      2. Bila berjanji ia mungkir
      3. Bila diberi amanah ia khianat.

      Sapa sebenarnya yang khianat apabila curi harta negara ni dan berjoli sakan di negara kafir tu? Dah kantoi terus timbul isu negara kafir. Masa buat segala macam kejahatan yang dahsyat takde plak cakap itu negara kafir ya..

      Dasar lidah bercabang.

      Delete
  13. http://gerakan-anti-pkr-new.blogspot.my/2016/07/gap-jhow-low-perlu-ditahan-dan-disiasat.html

    abis lar ko Jho Low....najib dah hala meriam kat ko...huhuhu

    ReplyDelete
  14. banyak ternak ayam dah silap masuk dlm blog kaki sembelih ayam
    salah dedak banyak ayam mati salah dedak terbagi bedak
    ayam naik harga cash dah takda

    ReplyDelete
  15. Lain kali jangan lagi kita semua kutuk Amerika dan yahudi selepas ini sebabnya bila sesama kita bersengketa merekalah rupanya tempat kita mengadu hal.Jadi anggaplah mereka itu big brother sebenarnya yang boleh melindungi kita dan kita tidak akan munafik lagi selepas ini.

    ReplyDelete
  16. Soalan seterusnya siapa yang akan dapat restu AS untuk jadi proksi?

    ReplyDelete
  17. Soalan seterusnya siapa yang jadi golf buddy presiden AS?

    ReplyDelete
  18. Hari tu kutuk geng Anwar kerana pergi lobby US.Anwar bertindak atas alasannya.Akhirnya A Gore dengan selamba datang menyokong gerakan reformasi yang berani di KL.Kita mengutuk dan memaki hamunnya.Tapi hari ini radar berpusing 360 darjah dimana kita pula yang pergi hulur kepala kepada mereka.Pelik la

    ReplyDelete
  19. Ludah kahak jilat balik
    Apa kalau Yahudi tu tahu dan disah dgn bukti sahih Najib no 1....dah disebutkan dah,apa dia nak takut.Tapi...
    Caix yg di hantar Penjilat Kahak beritahu according to
    Realiable sources
    Those related to the issuess
    Those in the knows
    Insiders...
    Bunch of sore losers
    Now Najib had sent Shaffie to US to brief Obama on money missing during TDM reign...documentary evidences....we just wait and see.

    ReplyDelete
    Replies
    1. KIHKIHKIH........ini cerita kaki repek RPK kat MALAYSIAN TODAY.
      Dia dah delete pun posting pasak Tok safiee ke US nak mintak bantuan
      Obama tangkap Tun Det pasal tender pasang kabel Telekom.
      Abang MALLOT (bekas DUTA US ke Malaysia) pulak cakap, Tok fiee ke US
      untuk lobi Hilary Clinton bagi cash USD500 ribu untuk kempen lawan
      Donald Trump. Jibon tahu, kalau Trump menang, habislah dia.
      So, jangan nak spin from relaible source konon! - your source is NOT
      RELIABLE at all. He is RPK from MALAYSIAN TODAY yang selalu spin
      pasal AKUAN BERSUMPAH yang tak menjadi.

      Delete
  20. Flykite haprak,kabinet Kayu, KBU, Jamal berak tongkol serupa aje. Terpekik terlolong akulah pembela Melayu Islam. Pakai baju merah menjerit bagai orang gila.Konon untuk bangsa agama. Podah..untuk pertahankan jibbo sebab dedak & jawatan.Betul tak ketua Bahagian taik Jamal siberaktongkol?
    Untuk bangsa agama konon.lepas tu ajak bangsa lain bergaduh.Yang buat onar,buat skandal, buat jahat pada bangsa dan negara, bukan bangsa lain. Itu dia Melayu Islam yg diagung2kannya.Melayu yg di pandang hina oleh dunia.Yg mencuri harta rakyat.Membohongi dan menipu rakyat.
    Kenapa salahkan Tun, salahkan Yahudi konon,( dia berkiblat & kerjasama dgn yahudi takpe!), salahkan DAP. Podah!
    Flykite jing jibbo, semua ni salah atok ko yg membenihkan bapak ko seterusnya membenihkan ko.Rugi benih bapak ko.KO macam ni.kesian.ubat dah makan? Goncang berapa Kali hari ni?

    ReplyDelete
  21. Pandai sekali anjing RBA menyelinap masuk dalam ruangan ini.10:20:00 gaya bahasa kau pun orang dah tahu siapa kau.

    ReplyDelete
  22. Che Minahn Jinggot,
    Kena hentam kat semua blog lari kat sini
    We wait and see
    Compare u n RPK....Realibilities......join Ted Madroff....Kentut busuk ,facts elak

    ReplyDelete
  23. Anjing jibbo 11.47..ko yg RBA.Aku tolong Umno lebih drp ko dan cai2 anjing jibbo, tau tak? Tapi Umno dulu. Bukan nak jadi pencacai anjing jibbo cam ko sekarang. Otak dah terhentak? Ko dan seluruh keluarga ko yg RBA, red bean, Mr bean, Jews, jaws, yahudi, bontot gerudi, Rothschild, caikakros, lgbt, plural, singular, anjingila,kominis, kencing manis, shiah, beda'ah, tu semua ko kan jing?
    Orang tak mkn dedak cam KO jing.KO kalau RBA/ kominis dedakkan, ko pun sanggup. Mcamlah semangat Melayu ko lebih dari aku..malulah! (Kulit muka ko tebal kan?) ubat dah mkn hari ni jing? Berapa Kali goncang? Otak dah scan minggu ni?

    ReplyDelete
  24. OOoo ko ke dulu yang tolong UMNO dulu .... maaf la ye. Ooo ko ke yang semangat melayu lebih . Emmm ayat ko ni lain macam je ....

    Sori le brader ... aku x leh lupa apa yang Madey buat dulu sampai skrg ni. Dan aku salahkan Mamak Madey ni .... semangat melayu lebih konon ....

    Our PM will never give up ... Be strong

    ReplyDelete
  25. Jing flykite..be strong kat pm kau. Baguslah. Dia tgah susah hati tu..tak lama lagi tu. Dgn kau kau sekali..heh..heh..

    ReplyDelete
  26. Anjing akan ikut arahan tuan yang bagi makan. Bila tuan dia dah jatuh si anjing ni akan cari tuan lain plak untuk makan. Kesetiaan anjing adalah pada makanan atau disebut juga cash is king. Dia pedulik apa tuan dia penyamun tarbus atau apanya sebab tarafnya anjing maka kesetiaannya adalah kepada pemberi makan.
    Berlainan dgn manusia beriman ia akan setia kepada pemimpin selagi pemimpin itu tidak mencuri menyamun dan menindas rakyat.
    Tapi dasar anjing ia akan cuba samakan manusia lain dgn dirinya. Katanya aku setia pada tuan aku kau pula bela tuan kau apa bezanya kau dan aku sama saja.
    Tapi sebenarnya di dalam hatinya si anjing sedar ia sedang menipu kerana sang manusia setia selagi tidak khianat sedangkan si anjing pula setia selagi diberi makan.
    Be strong anjing-anjing. Gud luck.

    ReplyDelete
  27. Anjing akan ikut arahan tuan yang bagi makan. Bila tuan dia dah jatuh si anjing ni akan cari tuan lain plak untuk makan. Kesetiaan anjing adalah pada makanan atau disebut juga cash is king. Dia pedulik apa tuan dia penyamun tarbus atau apanya sebab tarafnya anjing maka kesetiaannya adalah kepada pemberi makan.
    Berlainan dgn manusia beriman ia akan setia kepada pemimpin selagi pemimpin itu tidak mencuri menyamun dan menindas rakyat.
    Tapi dasar anjing ia akan cuba samakan manusia lain dgn dirinya. Katanya aku setia pada tuan aku kau pula bela tuan kau apa bezanya kau dan aku sama saja.
    Tapi sebenarnya di dalam hatinya si anjing sedar ia sedang menipu kerana sang manusia setia selagi tidak khianat sedangkan si anjing pula setia selagi diberi makan.
    Be strong anjing-anjing. Gud luck.

    ReplyDelete