Tuesday, July 26, 2016

BACKFIRE

Isu makin berat.

Berat mata memandang berat lagi bahu memikul.
Bahu siapa?

Siapa individu yang sedang difokus sekarang?

Laporan polis oleh Khairudin Hassan,  dibalas dengan laporan polis oleh Khairun Azwan.  Sudah tentu laporan dibuat atas kapasiti peribadi masing-masing. !!!!???

Laporan polis bererti mendesak membuat siasatan?
Zahid sendiri mengaku Polis masih membust siasatan!
Siasatan tentang apa (?)

Apapun motif bagi mereka yang membuat laporan Polis ia membawa maksud akan membawa kepada pendedahan yang lebih besar selepas ini....
Melibatkan penjawat awam...merupakan pucuk dicita ulam mendatang!!!

Semua itu sedikit pun tidak meringankan beban kepada bahu yang menggalas.


14 comments:

  1. yg pasti tekanan harus dikenakan pada proksi madey kutty ... they conspired with madey to topple PM they must face the consequences !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer ler tu. Ada ker kes Mahathir? Dah buat laporan polis? Yang aku tau polis dah banyak kali panggil Mahadir tapi belum lagi dengar orang tua itu dikenakan apa apa tuduhan. Tak ada kes la tu.

      Delete
    2. Ooo. Konspirasi macam yang PM dulu buat kat PM sebelumnya jugak kewwww? Mwahahaha.

      Delete
  2. pemakan dedak dah mula terasa mabuk ketum..
    masa makan tak hingat apa pun..
    ada yang dah mabuk nak terberak..

    ReplyDelete
  3. sapa nama budak mentah naib k pemuda
    goyang kecut bila kita perintah dia ni jgn kasi lepas
    sapa yg korap tangkap Pastu tanya Hadi naK IKUT HUDUD perasuah di kenakan apa
    apa gaji2 ketua niak ketua cawangan tapi hidup macm polong kaya raya jika usha sendiri ok ini.... pastu cakap pasal NERAKA SHURGA ...........Stupid

    ReplyDelete
  4. Khirol Azwan ni bodoh piang. Gani Patail kata, dia nak cari publicity murah.
    I don't think so. It is more like dia ni bodoh piang, tak tahu hal undang-undang.
    Yang dituduhnya bukan calang-calang orang. Pakar dalam undang-undang angtarabangsa,
    takkan nak bua tkerja bodoh membocorkan maklumat kepada US sedangkan di US, maklumat
    yang didapati secara illigal seperti tuduhan si bodoh Khairul Azwan ni, adalah
    ADMISSIBILITY OF ILLEGALLY OBTAINED EVIDENCE IN A CIVIL CASE.
    Evidence yang di dapati secara illegal, tidak ikut prosedur betul, tidak boleh
    dibawa masuk ke mahkamah di Amerika.
    Buat apa mereka nak bua tkerja bodoh macam ni....???
    Orang bodoh macam Khairul Azwan sajalah yang boleh terdesak berfikir macam ni untuk
    dapat lebih banyak dedak. Dia memang terkenal kaki dedak di PERAK.
    Bukankah dia ni bekas setiausaha politik MB Perak.

    ReplyDelete
  5. Untuk Macai Nsjib Only dengan kebodohan berpisah tiada dari DULU,KINI dan SELAMANYA.

    ReplyDelete
  6. Si dungu tiewlamakahairol ass one ni buat report polis. Tiga Tan Sri ke mahkamah sambil tersenyum. Peguam2 Tan Sri menyoal balas. Tan Sri tersenyum. Tiewlamakahairol berpeluh...jibbo menggigil gigit jari..hippo terkentut! Karabau terus booking ticket balik Sabah.

    ReplyDelete
  7. Salam..pendapat aku khairul cerdik....secara tak langsung dia nak bagi tau pada umum bahwa dakwaan AG US adalah berdasarkan bukti ysng sahih. Pemuda memang nak jatuhkan Ahjib .

    ReplyDelete
  8. Terima kasih Pemuda UMNO kerana bagi "bola tanggung" kepada bekas Peguam Negara (Tan Sri) Abdul Gani Patail, bekas Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegah Rasuah Malaysia (PSRM) (Tan Sri) Abu Kassim Mohamed dan bekas Gebenor Bank Negara, (Tan Sri) Zeti Akhtar Aziz.
    Mereka ini akan membuat pernyataan balas serta penafian atas tuduhan "menderhaka kepada Kerajaan Malaysia" dengan memberikan kenyataan-kenyataan bukti balas yang selama ini "dipaksa" tutup mulut. Terima kasih sekali lagi kepada "Wan Bro". Cayalah kat kome!

    ReplyDelete
  9. Kempen....Jauhi dan hindari 'Virus'Dedak MO1 .....'perangi'mereka yang sudah terkena jangkitan 'Virus' dedak ini yang sudah berada d tahap kronik.

    ReplyDelete
  10. curik satu isu

    khianast satu isu lain

    curik satu kesalahan

    khianast satu kesalahan lain

    semua ada hak melaporkan kecurikan

    dan semua ada hak laporkan khianastan

    dua dua kena, curik kena explen; khianastan juga kena explen.

    adillar tuh

    ReplyDelete
  11. Mamat ni nak bodek tuan dia,untung2 dapat dedak lebih,dapat jadi menteri.Sekali kes naik court nanti,habis semua ditelanjangkan.Harap2 banyak yg akan terdedah di mahkamah nanti secara sengaja atau terpaksa.Kita tunggu apa cerita yg gani patail sembunyikan sampai kena pecat.Yang lagi 2 orang tu pun banyak cerita yg nak dihamburkan untuk pengetahuan umum.

    Tindakan sibodoh yg makan diri tuannya.

    ReplyDelete
  12. Game zahid da mula..kemon la korg sume xkn xboleh baca game zahid..azwan bro nk tekan 3 tu bukak rhsia sume..so yg akn win..who????hehe

    ReplyDelete