Thursday, May 17, 2012

Hadi: Muzakarrah dengan UMNO - hanya pandangan peribadi poknik sahaja

Apa mungkin, muzakarrah dengan UMNO hanyalah pandangan peribadi Nik Aziz dan bukannya kenyataan rasmi parti, apakah Hadi akan katakan sedemikian rupa juga ?

KUALA LUMPUR 16 Mei - Kenyataan Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang yang menganggap gesaan Datuk Harun Taib berhubung pelaksanaan hukum hudud bersifat peribadi dan tidak mewakili pandangan parti adalah sesuatu yang mengejutkan.

Bekas Pesuruhjaya Pas Selangor, Datuk Dr. Hasan Ali berkata, beliau sendiri tidak pernah terfikir ulama besar seperti Abdul Hadi boleh melemparkan kenyataan negatif sedemikian terhadap Ketua Dewan Ulama Pas itu.

Jelasnya, ia bukan sahaja menjatuhkan martabat rakan seperjuangan tetapi boleh dilihat sebagai usaha tersembunyi melaga-lagakan kedua-dua pemimpin utama parti berkenaan.

"Saya tersentak membaca ulasan Presiden Pas mengenai gesaan yang dibuat oleh Ketua Dewan Ulama Pas berhubung perlaksanaan hudud. Saya benar-benar terkejut dan terus meneliti komen beliau...." - UM

1 comment:

  1. KEPALA OTAK ANDA WAHAI HADI BAPA MUNAFIK. APA -APA YANG KELUAR DARI MULUT ANDA TIDAK BOLEH DIPERCAYAI WALAUPUN BENAR.

    ReplyDelete

KALAU UMNO TAK MENANG JUGA, AKU DAH TAK TAHU NAK KATA APA...

Bajet orang kaya... Menteri Kewangan Terbaik Dunia... Yang pasti harga barang akan terus memuncak... TERKINI: Intipati Bajet 2023 (live upda...