Thursday, May 24, 2018

STRATEGI BASI BUSUK HATI MEROYAN BILA KUASA DAH TIADA..

Masa berkuasa,  tak buat semua ini..
Sebab apa?



Ini jenis pecacai yang masih nak buat kerja kotor dan najis  selepas hilang jawatan lantikan politik dan kerana saki baki dedak masih dapat..

Strategi sekadar untuk memburukan SPRM.. Ada rakyat ke yang masih percaya kepada cakap² penyokong pencuri,  perompak,  lanun..

Itulah kelebihan lim guan eng jadi menteri kewangan,  semua haprak melayu bangsat di sana semua kena tendang sebelum sempat menjilat.


14 comments:

  1. Syabas teruskn berjuang tegakkn keadilan ..yg salah mesti dihukum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depa xnak buat repot psl arul kanda buat fake news ka?

      1 malaysia dia pusing dgn cerita kejayaan pelan rasionalisasinya, tapi bila tgk rekod mof yg tolong bayarkan hutang dekat 7 billion.

      Delete
  2. Penjilat lim guang eng sulah malah ooo..hati manyak sakit bila ada kena itu batang hidung ooo..kikiki

    ReplyDelete
  3. Aku ulang

    " melayu haprak bangsat di MOF kena tendang keluar belum sempat menjilat "

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manyak sidap jilat guan eng punya pungkok woo..talak blh tido maaa satu hari talak jilat pungkok guan eng maa..kikiki

      Delete
    2. Latok Lajib punya lagi sidap maaaa... Ala lendir. Kasi nyonyot. Nyam.nyam.nyam. Mali. Mali. Talak nyonyot tatak buleh titon. Kehkehkeh...
      Kalau setakat tulis mcm tu, aku pun boleh.

      Delete
    3. Standard komen cytrop umno.
      Jdk org bodoh pura2 bingung kenapa kalah.
      Kalah dgn fitnah. Berpuluh juta duit utk JASA jaga cytrop level sampah, abes semua media arus perdana dalam genggaman, ditambah lg kuasa memerintah, tapi kalah pru sebab fitnah.

      Tak ke bangang namanya tu.

      Delete
  4. Terbaik guan eng! Kasi cuci kekotoran lalu!macai ameno tiada peruntukan kewangan sekarang!

    ReplyDelete
  5. Larii topic sikit kd..aku harap syed saddiq tk ikut jejak kj dlm mengharungi dunia politik..bergambar dgn majalah artis dn sebagainya dilihat seperti awal kemunculan kj dulu..tolonglah berhati2 lps nii..takut menimbulkan kebencian org nanti..🐒🐵🐌🐜🐛🐲🐞🐝

    ReplyDelete
  6. Macaii2 najib dulu kata duit gst tk digunakn utk byr hutang 1mdb tapii semuanya dh terbongkar tadii..tanah2 turut dijual utk byr hutang..hidup2 rakyat kena ngakal dgn najib..😬😠🐜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab macai2 najib tu bodo nak mampos!

      Haha

      Delete
    2. Anggaran lge 38 billion hutang 1 mdb rakyat kena bayar....akibat kebodohan penyokong umno...

      Delete
  7. Masa ade kuasa kenapa tak repot...sekarang kalo repot dan siasat pon saper nak percaya...

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

SEDIKIT KELEGAAN: LGE AKUI KEBERKESANAN PAS DALAM KERAJAAN

PERANAN PAS SANGAT DIHARGAI.... PAS PERLU TINGKATKAN PENGUASAAN KERUSI UNTUK MENANG DAN DOMINAN