Wednesday, October 21, 2015

OTAK GENIUS DALAM DUNIA HANYA ADA SATU..

Speaker minta senarai mereka yang akan sokong undi tidak percaya (?)

Teori ini sekaligus praktik yang paling sesuai, bijak dan punya darjat yang paling tinggi sekali.

Otak biasa tidak akan termampu memikirnya. Mesti dari otak yang ada class...
Muka yang terpikir kaedah genius ini tentunya bukan muka tipis atau muka sembarangan. Mesti dari tembok tertinggi di dunia...

Seterusnya teori dan kaedah ini boleh digunapakai dalam banyak perkara...

Contohnya di PRU...
Pembangkang perlu tunjuk dulu senarai yang tidak mahu undi BN, kalau jumlahnya cukup maka Pengerusi SPR boleh pertimbangkan, jika tidak, pengundian atau pilihanraya tidak perlu di adakan...

Boleh juga digunapakai oleh SPRM...
Kalau pelapor boleh tunjukan di mana duit rasuah atau duit penyelewengan atau duit songlap itu berada... bolehlah siasatan dimulakan...
Jika tidak NFA...

Mungkin teori inilah PDRM gunapakai...
Yang melapor disiasat...
Yang kena lapor terus sihat...

Kerajaan atau Parlimen perlu pelihara dengan baik orang berkabolehan seperti ini.

Malaysia sangat bertuah dan beruntung.

13 comments:

  1. HANYA DI MALAYSIA HAHAHA - TERBAIK BRO.......

    BILA LAYAR SUDAH KEMBANG, SAUH SUDAH DILABUHKAN KEE KEH

    ReplyDelete
  2. Beruntungnya negara kita jadi negara punyai anggota kerajaan otak pariah. Mintak mamat dalam gambar tu tu buat undang2 baru tunjukkan dulu anak dah terkuak2 keluar baru boleh daftar perkahwinan. Hampeh..

    ReplyDelete
  3. Tuan Spearker ade kuasa ke tak bagi arahan macam tu???? sila jgn membangangkan diri...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum KD

    Undi tidak percaya satu usul bukan main guli la KD..ha ha ha..Msalah geng korang beri kepercayaan usul undi tk percaya kat kaki kencing..Ini lah masalahnya..

    KD maaf cakap la usul ni tidak akan berjaya pun...Cuma ya la bila Tun M mula perjuangkan semua rasa betul dan hebat...Akhirnya semua pun tahu Lim Kit Siang lagi teror .....Kesian Tun M kena tipu hidup2 dgn Lim Kit Siang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AnonymousWednesday, October 21, 2015 7:29:00 PM

      Bukan soal berjaya atau tidak tapi cara mamat tuh menerima usul. Belum lagi dibuat orang. Mungkin juga pemikiran diantara Malaysia Timur dan barat berbeza.

      Delete
  5. Jungle law....yang buat perangai tak di tuduhan, yang buat tudahan pulak kena cekop, berlaku adil lah, ingat ball is round and will always go round and round. Ingat hukum KARMA!....

    ReplyDelete
  6. seluruh persekitaran luar parlimen berjerubu merebak kedalaman ruang dewan parlimen, tak salah lagi jika ruang akal dikepala speaker dikesan berjerubu juga, kita tengok berapa lama ia mampu bertahan dgn ucapan simbolik mempertahankan keracunan mindanya semakin parah.

    ReplyDelete
  7. Kelas analogi ko KD, nnt ada la komen telanjang X tau malu puak2 penyokong tutttt.....

    ReplyDelete
  8. Kalau berani tunjukkanlah keberanian! Jangan lps DS Najib jatuh baru nak tunjuk 'berani'!

    ReplyDelete
  9. hahaha... meroyan giler penjilat lobang taik apek tua kafir DAP tu...

    ReplyDelete
  10. Mereka tak kata TDM dulupun buat macam itu juga ke?

    ReplyDelete
  11. Lawak kd.. aku sokong sgt2 artikel ko kali ni... hahaha..

    ReplyDelete