Tuesday, October 20, 2015

Warning Pada Najib...

Sebagai PM, buatlah apa yang patut buat, tak perlulah pegang jawatan tetapi bab pahit asyik nak mengeluh macam susah sangat. Kalau tak pandai, elok berhenti.

Dan jangan lupa sebagai PM, untuk berlaku adil,
 ada bab yang sedap, yang itu kenapa tak cerita...

Pendekata buatlah, planlah, laksanakanlah apa sahaja, rakyat bukan hairan dan pelik sangat dengan "Najib".

Malaslah dah nak komen, see you in court - PRU14...

Analisa bahawa Pembentangan Bajet tidak diluluskan juga satu ilusi lebih lebih lagi kalau bajet itu terkandung 1001 janji manis kepada rakyat.

Jika pun tidak lulus, tidak mungkin Najib akan berundur kerana sauh kapal bugisnya sudahpun dilabuhkan.


3 comments:

  1. ZAM tu siapa nak bagi warning. Ini satu lagi mamak nak hancurkan orang Melayu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 3.30 kenapa kamu marah sangat ,apa yang terlalu special dengan najib sampai tak boleh tegur, sampai jelas dia mencurigakan untuk mengelak diri di dakwa dengan tindakan desperado keatas bekas AG , pegawai penyiasat SPRM dan BNM masih lagi nak sondol dengan seekor melayu ni ( Najib ) yang merupakan pengkianat bangsa .

      Delete
  2. Sekiranya Najib berundur. Pastikan Najib diambil tindakan sewajarnya.

    ReplyDelete