Saturday, September 24, 2016

YANG PECAH BUKAN MELAYU TETAPI TEMBELANG UMNO (2)

Apabila sebahagian ahli PAS kepimpinan Mat Sabu keluar menubuhkan AMANAH - apa kata puak hara(@()?si($@jad$:: .. Bukankah meteka bertepuk tangan kerana berjaya memainkan peranan sehingga PAS keluar pakatan rakyat pada masa itu dan melabelkan kumpulan mat sabu sebagai anwarinas dan menuduh mat sabu sebagai syiah yang tidak dapat dibuktikan sehingga kini.

Ada dengar atau tidak pecacai dan pendedak si$@((hara(()#": ini kesal kerana penubuhan AMANAH itu menjadi Melayu dan Islam B. E. R. P. E. C. A. H (????)
Yang ada mereka berseronok,  tepuk tangan dan padan muka kepada PAS dan AMANAH.

Tetapi hari ini apabila kena batang hidung sendiri, penubuhan BERSATU dikatakan sebagai pemecahan Melayu  !!! Inilah hipokriknya puak UMNO dalam mendefinasikan dan cuba melindungi diri mereka yang semakin busuk.

Tembelang takut hilang kuasa dan kemewahan peribadi dan kroni menjadikan mereka sanggup tinggal dan bersekongkol dalam satu parti yang makin hanyir.

Terimalah hakikat itu,  walau pahit.

22 comments:

  1. Salam bro,.. eh since when ur blog has been block by mcmc?.. mereka semua dh tak boleh nk terima kenyataan kah dgn pandangan rakyat?.. takboleh trima trus block!.. ni lagi yahudi dr yahudi.. ni pon aku guna vpn bru boleh masuk.. nmpaknye awak dlm msuk dlm list enemy of the state!..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. KD,
    Yg kat atas nie, 12.56, sama taraf dng pemakan and pencacai Najib penyangak and pencuri duit rakyat.
    Silap silap sama otak dng 3.85 ? and go fly kite ?
    memamng umno lani dah kalang kabut sebab semakin hari semakin ramai yg dah jadi ahli bersatu and the best part depa nie semua tak teringin pun nak update umno yg depa dah keluar umno, biar spenda londeh seronok yg ahli umno masih lagi 3juta, ha ha ha.
    semakin hari semakin banyak temberang umno keluar, cuba baca yg bangang risda tu, and begitulah tahap umno sebab dedak disuap oleh najib bangsat terlalu makmur, and semuanya guna duit rakyat.
    hidup bersatu, mati umno !!!

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. ala..KluangMan & Din Kura2 mmg mcm tu...perangai nak fitnah org cukup best... Mcm diorg ni dpt fact terus yg palinggggghg dekat... cukup-cukup sudah, cukup sampai disini saja... tabur fitnah...

    ReplyDelete
  8. KAHKAHKAH......

    Itu je la utk jawap salakan kau.....bunyi kuat...tapi hampeh...

    ReplyDelete
  9. Most yang kena delete tu lari tajuk, buka blog sendiri le kalau nak cakap sorang sorang.

    Keduanya tak ada isi, lendir

    ReplyDelete
  10. Blog ni syok sendri..kene TIBAI trus rmove..blog penakut.

    Hehehe

    ReplyDelete
  11. Ya..tidak sebaik blog Cucu Tok Selampit yg lebih terbuka.

    ReplyDelete
  12. bloggers mcm ko ni la yg byk memecah belahkan org melayu. sudah2 la bro. ingat allah.

    ReplyDelete
  13. Tembelang umno sudah pecah bro.. Tak ada hujah nak jawab, jadi merapu lah puak ni..

    ReplyDelete
  14. Hahaha.. Kluangman hanya memilih komen memihak kepada beliau, rasanya kluangman belum layak open blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih baik dari Blog pencacai Najib yg tidak post langsong komen orang lain yg ada fakta tapi tidak menyevelahi Najib Penyamun!!!

      Delete
  15. blog ni mcm dah takde idea jer....hahaha...kesian pulak.
    fyi....umno makin mantap dengan barisan pemimpin sekarang.
    sebab yang x guna semua dah keluaq.....x ramai pun berapa kerat jer...hehe

    ReplyDelete
  16. Saya dapati banyak blog2 anti Najib kena blocked sejak akhir2 ini. Boleh sesiapa beritahu macam mana nak link dgn Blog Din Turtle. T. Kasih.

    ReplyDelete
  17. http://bloglistdinturtle.blogspot.co.id/?m=1

    ReplyDelete
  18. http://dinturtleoriginal.blogspot.co.id/?m=1

    ReplyDelete
  19. Kalah hujah, muflis idea, block je lah kerja puak tu..

    ReplyDelete
  20. Hidup Bersatu...gagalkan Najib ..

    ReplyDelete