Wednesday, September 7, 2016

NAK BACA, TENGOKLAH, JANGAN SAMPAI DARAH MENYIRAP MENDIDIH... KURANGKAN SIKIT PHD



🌺🌺🌺Terkini....mesyuarat dipengerusikan oleh TunM di yayasan kepimpinan Perdana.

Dari satu sumber yang belum disahkan:
TPM ZAHID kata tadi Pendaftar Pertubuhan lulus secara prinsip pendaftaran Parti Pribumi Bersatu Malaysia.Nama ringkasnya 'PPBM' 
BERSATU🌺🌺!!!
BERSATU🌺🌺!!!
 BERSATU🌺🌺!!! 




Admin tidak bertanggungjawab jika ada pembaca yang sakit jantong ketika melayari blog ini. 





20 comments:

  1. blogg ni biasa saja...makin kuat jantung kalau baca

    ReplyDelete
  2. Setuju, minta Tun M jadi Senator lepas tu lantik jadi PM kah ,kah, kah ada ka dlm perlembagaan persekutuan lagu ni. Tun Daim balik jadi menteri Kewangan. Kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. herrrg..sendawa lagi... tambah...tambah... sila makan..makan..makan...

      Delete
  3. anon 10:00, setakat hang sakit otak, kira masih ok lagi, tapi jangan lupa makan ubat.

    ReplyDelete
  4. KD, memang baguih aticle nie...
    sat lagi pencacai NO 1 Najib bangsat ...GO FLY KITE akan komen....
    semua dok tunggu saja bila boleh join bersatu, tak sabaq dah.
    suruh go fly kite and pemakan dedak najib baca apa feedback rakyat bila najib kamjat minta cadangan unt budget 2017....ha ha ha.
    muka tak malu kalau still tak nak letak jawatan.
    go fly kite...kami kena tunggu SELASA depan pulak ka ???
    Ada teloq ???

    ReplyDelete
  5. Saya cadangkan Najib pulangkan semua duit dalam akaunnya.
    Selepas itu baru lah Najib boleh letak jawatan sebagai Perdana Menteri Malaysia

    ReplyDelete
  6. makin meroyan le pencacai umno...

    ReplyDelete
  7. Sebut saja BERSATU merujuk kpd PPBM. UMNO takut dengan slogan BERSATU... seolah-olah BERSATU itu `puaka'yang akan merasuk UMNO.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. meroyan ke bang? xmakan dedak pg td ehh...ape la semah ngan jibo nie...lupa nak kasi haiwan peliharaan makan pagi nie...

      Delete
    2. Mungkin simamat baru tercekik dedak.

      Yg penting kita tak maki hamun. Apa perlu kita cakap ialah apa isu sebenar yg berlaku di Malaysia spt 1mdb. Yg terakhir sekali ialah projek tugu negara yg berharga rm650 juta. Mengapa begitu mahal dan adakah perlu dimasa sekarang yg mana rakyat malaysia merana kerana kenaikan kos penghidupan yg begitu tinggi.

      Dlm kes kecurian wang 1mdb, jika tak benar dakwaan usdoj silakanlah saman mereka oleh org berkenaan spt najib kerana memalukannya walaupun tak disebut secara langsung. Jgnlah melalak dlm blog spt mamat diatas yg mcm dirasuk hantu saja.

      Delete
    3. Hahaha..

      11.13 dah meroyan.. siap maki hamun lg..

      Bla la wei..

      parti bersatu dh diluluskan..

      So dh tau mana nk tuju.. sebelum ni tkapai2 jg.. nk buang umno tp x tak tahu nk tuju mana.. tue pasal balik2 pangkah gak umno masa pru..

      Skrg.. dh ada jawapn dan tempat dituju..

      Bye2 umno..

      # BERSATU.. tgu aku datang

      Delete
    4. Itu la jangan makan dedak.Dedak ti untuk haiwan ternakan.Sekarang dah pekak doktor bagi ubat sapu yang hang pi makan buat apa.
      Tu yang meracau macam kena sampok puaka.

      Delete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. sikit pun darah aku x menyirap dan mendidih....cuma aku sedih jer....Melayu bakal berpecah lebih teruk lagi...islam di injak injak dan di perlekeh....
    kafir harbi laknatullah dengan bantuan org melayu islam munafik (partisan and non partisan)akan menjadi semakin kuat di bumi jawi ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada Islam menghalalkan....

      - Mencuri kemudian
      - Berdusta kata tidak
      - Duit SRC jer terlalu jelas duit songlap masyuk account dia
      - Duit di tabur ikut suka macam mak-bapak dia punya bagi kepada Riza, Jho Lo
      - Menipu di Parliament CASH jadi ASSETS jadi UNITS
      - Temberang tak kenal Jho Lo......
      - Kelentong Good Star bukan punya Jho Lo (surat BNM jer dah kantoi)
      - Pusing Jho Lo tidak ada peranan dalam 1MDB.....bila nak saman WSJ kata Jho Lo atur-cara account BAPAK-PENYAMUN Bugis tuh...

      So, 1:41 am, jangan sedih sedih dan berderama Islam sana Islam sini...tapi buat onar tak kira malam ke siang, Islam ke Jahanam, bertopeng Islam tapi Petualang.....

      Delete
  11. sakit jantung pisang ada lah admin... yg penting jgn berkokok riuh sejampung tapi telur sebiji jer... baru lulus ... gerak lah ... dedak madey berbilion kroni kasi .. teruskan aktiviti songsang tu ... go fly kite !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  12. Hmm takde pun perasaan mendidih ke apa ke.. cuma tgk gambar kedua yg muka Madey tu tak boleh blah betul... mcm senyuman manusia Saiko yang dah hilang segala pegangan hidup dan agama cuma nafsu syaitan je yang tinggal. Ngeri bro...

    ReplyDelete
  13. Umno ketawa jek nengok korang ni... Sembang gegor dah 2-3 thn tp skrg baru nak set up parti.. Itulah kalo nak lwn... Lwn btul2... Buat parti baru... Jumpa di pru.. Lwn Pas Umno Pan. Baru tahu tahap ko kat maner. Ini awk bawak wira nak kutuk kereta German. Ibarat kalo diorg eksiden sampai pecah enjin awk pulak dah jd rentung jadik abu. Jauh beza tu der.

    ReplyDelete