Sunday, September 4, 2016

LAWAN TETAP LAWAN, SETAKAT MANA AUTA NAK LAWAN FAKTA


Penulisan blog tidak menyelesaikan masalah negara.  Bohong dan fitnah lebih banyak dari betul dan benar.

Yang memberi komen jauh dan sangat teruk dengan mengusung master of makihamun dan sarjana ampu bodek dari satu blog ke satu blog.

Dedak makanan ruji mereka,  negaraku terus aman makmur kerana dijaga bangla dan myanmar.
Agensi keselamatan sudah ada biro politik.

Islam kini menjadi alasan waktu tersepit,  terdesak.
Pandai ugama kekadang pegang kayu tongkat kutbah kekadang kayu tongkat golf.
Islam The Way Of Life kekal jadi sticker cermin belakang kereta.

Semua adudomba,  hilang akhlak,  waras dan iman kerana politik ganas.

Mereka mereka yang membeli masa akan sampai juga ke satu masa and the rest of life akan menanggung segala dosa.

Seperti kertas yang tidak dapat membungkus api, begitulah juga bau busuk bangkai bangkai gajah yang ditiup angin  tidak dapat ditutup sekadar say no dengan air lior basi.
Pokok tidak bergoyang jika tidak ada beruk jantan dan betina yang buat angkara.

Fakta atau auta.

14 comments:

  1. Kluang man..tolong sebutkan nama pandai ugama yang pegang tongkat khutbah kemudian pegang kayu golf? Please..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh..sini pun ada mamat nii..bila nk ubah nama bro..soalan ko tu baiik ko tanya jamil khir mungkin dia blh jawap..jamil pun kaki golf juga mcm boss dia..prOoTt

      Delete
  2. Betul tu...setakat mana auta kau kd nak melawan fakta? Cecite. Hari demi hari segala auta kau dah terjawap.

    Amek kau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah KD, memamng 2 ekoq diatas tu pencacai and pemakan dedak fr Najib pencuri duit rakyat.
      nampak sangat dua bahalol tu cuba pusing macam boss depa jugak najib laknatullah.
      cuma kami rakyat agak heran kenapa mak najib nie tak tegur ka kat anak dia yg dia dah buat salah ???
      tak kan mak najib nak biar anak and menantu dia curi and terus samun duit rakyat ???
      tapi Allah maha besar, lambat laun segala auta najib laknatullah akan terbongkar jugak KD...In Sya Allah.

      Delete
    2. Minta nama. Beri lah nama. Nama tu jadi fakta . Jika tidak jadi persepsi dan teros Jadi fitnah. KD pon dah pandai buat fitnah tukang khutbah pegang kayu Golf.

      Delete
  3. Sejak bila pegang kayu Golf jadi perkara maksiat menyalahi sharak. Kalau main golf sambil jalan kaki bagus untok otot2 dengan mengeluarkan peloh serta niat beriadah untok kesihatan di mana salahnya? Ada firman dan hadis galakkan riadah. Nampak KD ini memang mengong punya olang Maa.

    ReplyDelete
  4. Dulu masa aku tanya siapa MO1?
    Puak ni bersuara pun tidak, dah kantoi muka tetap tebal 4 inci..

    Hari ni sebok pula tanya, siapa pegang tongkat..
    Otak kalau dah berkeladak dedak boleh terima ke jawapan aku, pura pura tak tahu atau sekadar nak ubah tiang gol lagi...

    ReplyDelete
  5. Bagi KD ni fakta bkn auta..

    1.42 Billion tunai lesap najib kebas..Kejayaan pertama Tun M membongokkan penyokong2nya. Yang hairanya dah jelas auta tetap kata fakta.

    2.Hanya arab gila bagi 2.6B. Tun M jadikan KD and the gang ketawa berdekah-dekah hina presiden UMNO.ingat lagi aku punya teruk hina presiden kami la ni WSJ pun dah bgtahu dari Saudi..aku bkn sokong WSJ tapi tiu kan kitab engkorang?

    cukuplah 2 itu yg jelas auta tapi apa nak buat bila nak berbicang akhirnya kami plak makan dedak hmmm..terserlah KD hang nak percaya teruskan sok kat akhirat jgn lupa noo dosa fitnah masuk neraka. sekurang2 nya aku sbg sahabat hang dah peringat bahaya neraka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pencacai and pemakan dedak haram najib musibat dah Cuba bersuara and Cuba kaleh issue.
      Hampa cakap Lah apa pun pasai najib musibat nie...rakyat dah Tak percaya and Tak nak dengar dah Wahai pemakan dedak from najib OOI...

      Delete
  6. Siapa yang mula cerita pegang tongkat dan spekulasi? Sebut je nama si pemegang tongkat dan kayu golf tu. Kan ke KD percaya Allah suka orang yang bercakap benar dan berterus terang? Sebab boleh kita usahakan hantar pusat pemulihan.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Aku dulu lagi dah cakap pangill Caix Protun ini Penjilat Kahak
    La ni lagi cfm.Bos Penjilat Kahak dah tunjukkan nya
    Malas nak beri tahu....mana dtg berita ni
    KD....Apa macam berita yg aku tulis ni FAKTA ke AUTA
    It is not from Reliable source
    or From someone familiar with the subject...
    It is from The King Penjilat himself
    MOI No 1 ke No 10 ke. ada beri kesan pada rakyat Malaysia...elek...macam biasa aja
    Yang ada cockstand...Macaix Protuns dan Pakatoons.....NUTS

    ReplyDelete
  9. Nak tanya sekali lagi, siapa MO1 yang dimaksudkan oleh DOJ (?)
    Sebut nama je k... Tok sah meleret


    Ni aku nak test yg makan dedak boleh ckp straight to the point atau masih nak belok bertapi tapi...

    ReplyDelete
  10. Kan dah tulis dah MOI no 1 ke,NO 10 ke tak ada beri kesan pada rakyat dan negara
    Biasa aja...kata 7 negara siasat.....dah dekat 1 tahun dah ....tak ada apa pun
    Memang lah kita cakap straight to point...
    Bukan cakap macam Chief Penjilat Kahak yg disokong Caix....
    Nak selamatkan Malaysia....
    Nak jatuhkan Najib,nak selamatkan UMNO aja....maleh nak tulis...cari lah sendiri yg lain
    KD....cuba komen sikit hal terbaru ini....la DSAI dgn TDM....STRAIGHT TO THE POINT tau.....

    ReplyDelete