Monday, September 26, 2016

LEMAH SANGAT KE PM MALAYSIA









Sejak laporan palsu Naib Ketua Pemuda umno tidak diambil apa apa tindakan oleh polis,  kini seorang lagi exco pemuda umno akan buat laporan,  sama seperti sebelum ini,  semuanya atas dakwaan nak jatuhkan PM.

Apakah PM Malaysia begitu rapuh,  asyik nak dijatuhkan saban masa..

Tetapi kurang jelas, nak jatuhkan PM ke,  Najib atau Menteri Kewangan.
Nak jatuhkan kerajaan Najib bukan satu rahsia,  parti pembangkang sentiasa menunggu peluang tersebut di pihanraya.

Exco ini mendakwa mendapat maklumat pagi tadi dan esok pagi dah nak buat report.. Cepat sungguh,  tentu kali ini pun report peribadi tanpa pengetahuan Kj dan Najib.
Report atas nama jawatan rasmi, exco pemuda tanpa pengetahuan Ketua... Aku terlepas ketawa,  maaf.

Jika kekerapan report untuk maksud yang sama terus berlaku, elok Pemuda buat rumah tepi balai polis supaya kerja mereka menjadi mudah.

Dan selalunya, setiap function umno tak akan sepi dengan kehadiran ribuan penyokong,  itu tanda sokongan...
Besok ada kot 30 ribu orang mengiring si badut ke IPD, Dang Wangi.

Dalam ketika riuh rendah PRU awal, kita boleh terima akal dan logik si mamat ni nak tonjolkan diri. Kita bagi dia 5 bintang...


9 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Copy pastr pun agak2 le... Dlm blog lain boleh baca..
      Ifea biar ori bro

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si Auta yang memerintah kau Mekayu kacrak pencacai Najib Lanun terunggul selama 22 tahun.

      Itu pon TUN bersara dan tolong Najib jadi PM

      Memang UMNO dan pencacai nya jenis Melayu Musibat yang tak mengenang budi!!!

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Tanda tanda kekuatan BERSATU!!!

    Pencacai pencapai Lanun Bugis penyamun 1MDB menggigil dan ketakutan bila melihat nama BERSATU saperti melihat Malaikat Maut datang mencabut nyawa UMNO BE-END dan tak sempat mengucap.

    ReplyDelete
  5. PM Lanun tak lemah tapi kuat.... Kuat menyamun Khazanah Rakyat

    ReplyDelete
  6. Buat laporan palsu, tapi polis tak ambil tindakan pun kat naib kpu tu. Macam tak ada kes pun. Ni satu lagi, auta berdedak atau fakta? Rasanya nak glam jer

    ReplyDelete
  7. Tak ada kerja lain ke Pemuda UMNO ni ?? Dah lah pegawai dalam kementerian yang di pegang olih ketua hampas pi kebas 100 juta lebih ... sampai sekarang senyap je .. ni sekor lagi pemakan dedak tegar nak buat laporan polis .!

    Apa susah2 ?? saman je .. kata bukti dah ada . Najib kan dah adakan SOSMA . Oh ye , jangan lupa hari ni kan hari SELASA . Lapor polis pun nanti Kalut Ash Burn bilang tak ada kes .Hilang 'steam'.

    ReplyDelete