Sunday, March 18, 2018

AKU JUGA SOKONG NAJIB CALON PRESIDEN



Cadangan Jamal masuk akal.
Walaupun berbeza pandangan politik tetapi demi sukan harus berfikiran rasional. Najib bukan asing dalam bolasepak.

Nama nama lain seperti Hishamuddin dan Nazri mungkin kurang selesai.




14 comments:

  1. Hahahaha...abis aset FAM kena jual nanti...

    ReplyDelete
  2. Janal orang kuat umno pahang...nesti sokong orang pahang jugak...

    ReplyDelete
  3. AH JIB MEMANNG LAYAK JADI PEMIMPIN NEGARA
    LAYAK DI LANTIK SEBAB ADA WAWASAN
    TIADA SLOGAN UNTUK GORENG MENIPU & AUTA
    NO WONDERR OKEY SEBAB DIA DARI SELATAN...


    KIKIKIKI... BERAMBOSSSS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Porahhh. . Ada jerr mangkok hayun nii. . . PrOoTt

      Delete
    2. Si gila diupah khusus oleh najib untuk meroyan...

      Delete
  4. Matt kepiittt. . . 😄😅

    ReplyDelete
  5. Kalo najib pegang FAM habis wisma FAM dengan bola sekali di sapu cina jho lo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik bola najib dia da kepit sendiri kalau tidak dgn bola bola dia sendiri dia gy jual...

      Delete
  6. Aku baca mcm nak tergelak laa...silap haribulan team harimau malaya kena jual kati sebab nak bayar hutang 1MDB. Liga Permata akan diwujudkan di bawah Rosmah utk merebut Piala Rosmah dgn bajet bilion2 utk beli awang dan coach import utk team U-6...sapa2 lawan team nie mmg akan kalah punya sebab biasa laa...rasuah...hehehehe

    ReplyDelete
  7. PETALING JAYA: 1Malaysia Development Berhad (1MDB) chief executive officer Arul Kanda Kandasamy said his company had never remitted any sum into the private accounts of Prime Minister Najib Razak.

    In the Bicara Negara forum held in Ipoh today, Arul said this was based on 1MDB’s own records and the investigations conducted by Parliament’s Public Accounts Committee (PAC).

    “I confirm that 1MDB, according to our records and PAC investigators, never paid a sen to the private accounts of the prime minister,” he was quoted by Utusan Malaysia as saying.

    Arul said this during a question-and- answer forum on claims of the PM receiving RM2.6 billion related to 1MDB into his private account.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keling ni merapu nak belit plak....sape yg cakap 1 mdb masukkan wang ke dlm akaun najib...
      Siasatan Fbi dari money trail wang dari 1 mdb masuk aksun cina jho lo...dari cina jho lo masuk akaun najib...

      Keling ni ingat dia bijak nak belit...

      Delete
    2. Arul, please stop your joke. It pierced our ear drum and kill our sense of humor.

      Delete
  8. IKIKIKI...

    BILA NAJIB PEGANG BOLA FAM OK LA KAN..
    JANGAN KUTY DAN ALJUBORI YG PEGANG
    KIKIKI. SILAP ARI BOLAN BOLA PLAK ILANG
    BOLA DISONDOL DEPAN DAN BELAKANG...

    KIKIKIKI....BRAMBOSS

    ReplyDelete
  9. Keistimewaan pendedak, once pecacai once pendedak, dia orang akan setia, ikut sampai masuk ke padang bola untuk mempertahankan tuan mereka.

    ReplyDelete

NAJIB BELUM JAWAB SOALAN MAHATHIR

Mahathir sudah tahu tapi masih sengaja bertanya   https://vt.tiktok.com/ZSRho9EaB/