Friday, March 23, 2018

POLITIK TERKINI: DAH TAK ADA ISU NAK KENAKAN TUN


Sampai takat semalam jutaan telah menyaksikan pensyarah UUM tertelan ubat gegat ketika Tun muncul di depannya.

Berapa ramai lagi tahap pensyarah sedemikian di UUM(?)

Tupasal N dan N pun tak berani muncul depan Tun,  nampak kelibat pun dah terkincit.

Jadi janganlah hairan sangat jika muncul pesakit² jiwa dan disorder mental yang mula mengaruT merapu dalam berhujah.


Bagi yang  sudah termakan dedak, bawalah apa sahaja isu agar bekalan dedak bulan depan jangan sampai terputus..
Biar nampak bodoh asal ada isu.




5 comments:

  1. Habibur dah dapat jawatan di MAS...kerana tawaran dedak cabut dari Bersatuu..tunggu tun m respond dengan kenyataan pendedak...

    ReplyDelete
  2. Berani ke pendedak ni berhadapan dengan tun untuk buat tuduhan?...

    Telur tun makin besar...tulur najib dah hilang...

    ReplyDelete
  3. umno knows DAP sentiment cud attract rural malays to reject PH.....

    ReplyDelete
  4. Kita dah dengau semalam Dr.Mahathir cakap bagaimana tertubuh nya PPBM live. Aku tak payah terangkan lagi. Pergi tengok youtube.

    Kalau pun la Dr.Mahathir berbohong semalam dan memang bukan BERITA PALSU la DAP yang memberi idea menubuhkan PPBM, adakah perkara ni menjadi MASALAH ? Yang jelas hari ni mereka yang berseteru berdekad-dekad sekarang ni boleh berbincang semeja dan bersetuju. Ada yang boleh terfikir anak Kulasegaran memuji kewibawaan Dr.Mahathir ?

    Orang tua ni does not talk nonsense. He stole the forum from the panelists. Si Baju Hijau kesipuan sampai habis program setelah mula dengan 10 kriteria nya.

    Malaysia perlu KEMPEMIMPINAN sejati bertaraf wira bukan BAPOK. I wish Mahathir is an Elected MP in the 13th Parliament. Datuk pendekar pun boleh gagap la.

    ReplyDelete

HORMATI DAN SOKONG SEMUA CALON PM - SAMARATA

  Malaysia akan ada hanya seorang PM dan sudah pasti nama lain yang dicalonkan akan tewas. Mempertikaikan calon PM dari mana-mana parti seka...