Friday, March 16, 2018

MELAYU DENGAN MUSLIM BERGADUH PASAL JOLO

Bukan isu perkauman tetapi mempertahan jolo dari DOJ hingga sanggup membangsatkan bangsa sendiri dan memusuhi sesama Islam...

Sanggup jual maruah diri asal jangan ada yang sentuh jolo.

Di mana jati diri bangsa dan kiblat taqwa.

6 comments:

  1. Untuk UmnoPas, kiblat mereka sudah berada ditimur, negara asal Jho Taek Low.
    Ini tanda2 kiamat bagi petualang2 pemakan Taek.
    FBI hanya tunggu ketika utk finish off. Easy way or HARD way, Umnobnpas boleh pilih. Rakyat sudah tiada pilihan..Taek mseti diFLUSH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Taek mesti diFLUSH. Tapi tanpa kau sedari kau pun sebahagian dari Taek tu.

      Delete
    2. Asal bersih, ramai rela. Lebih baik ini berlaku dari hidup beesama muelayu Islam munafik yg beesalut Taek, dan memalukan semua.....mcm kau 1005, dan baki pentaksub UmnoPas.
      Ikhlas ni wa ckp lu. Kalau boleh ramai yg nak keluarkan Ciri Bangsa melayu,islam sari IC. Bukan apa, sebab boleh redakan busuk yg kau bawak tu, serious.

      Delete
  2. Selagi pemimpin muslim bertuankan wang ringgit dan syaitan, selagi itu no one respect muslims.

    Selagi ada mufti2 yang berfantasi, percaya fiksyen dan berkepalsuan, jgn harap muslim di malaysia di hormati pre 2008

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Betul. Itu pun tak boleh buat. Ketua lanu. Magapulong dg. Bini yg sah kantoi..masih mahu dijilat. Semua rakyat nampk..wang segalanya, jho Low tuhannya.

      Delete

HORMATI DAN SOKONG SEMUA CALON PM - SAMARATA

  Malaysia akan ada hanya seorang PM dan sudah pasti nama lain yang dicalonkan akan tewas. Mempertikaikan calon PM dari mana-mana parti seka...