Monday, March 5, 2018

SAOLAN CEPUMAS: ANTARA NAJIB DAN JHO LOW, SIAPA YANG MASUK KE DALAM LEBIH AWAL...

Saolan ini ada kaitan dengan keazaman PH termasuk Tun yang seringkali berucap untuk tangkap Najib dan Jho Low..

Tanya je..


30 comments:

  1. Jho low, no doubt about it

    ReplyDelete
  2. Soalan ke saolan. Kalau soalan, tiada seorangpun. Kalau saolan, apa itu saolan? Sewelan barangkali...

    ReplyDelete
  3. Rasanya xsempat masuk..awal2 lagii diaorang dh cabut dulu..pm najib dh buat persiapan dulu..darat laut udara..🏊🚢✈🚁🚀💎💍

    ReplyDelete
    Replies
    1. KERAJORA BAPUK bodoo pembela prompakMonday, March 05, 2018 1:33:00 AM

      Zaman sekarang mao lari mana?...gunung everest?...kutub utara dan selatan?...

      Boleh lari ke negara yg tiada perjanjian dgn interpol seperti cina kominis dan korea utara...tapi hidup terseksa...

      Delete
    2. gunong everest dah penuh, kutub utara dan selatan dah kena booking, tempat paling selamat hnyalah dlm tong taik.

      Delete
  4. Tukang masak gemuk tu kot? Kapal dah kena rampas, jet pun kena sita. Nak masak apa lagi? Semua makanan untuk anak kapal, dia dan kapten dah pakat2 makan...nak terjun larikan diri..dia xpandai berenang..

    Kapten pulak...lepas kantoi curi makanan, pura2 sakit perut cirit birit perlu iv drip...maka anak2 kapal pakat ramai2 gantikan dia dgn kapten baru..kapten baru arahkan kapten songlap dihukum selepas cirit dia sembuh...kah kah kah

    ReplyDelete
  5. kalau takde dlm kapal, mana si gemok tu ye?

    ReplyDelete
  6. KERAJORA BAPUK bodoo pembela prompakMonday, March 05, 2018 2:24:00 AM

    Antara perompak2 1 mdb najib dulu ditangkap dan dibicarakan....bukti2 dah ade....hanye perlu mohon kerjasama dengan DOJ dan FBI...seblm tu peguam negara yg auta ikut quran digantikan dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. KERAJORA BAPUK bodoo pembela prompakMonday, March 05, 2018 2:26:00 AM

      Selepas kapla prompak di tangkap barulah perompak2 dan mereka yg bersubahat melindongi kapla prompak ditangkap...

      Delete
  7. Waran masih setakat sita dan rampas hartabenda, belum ada waran tangkap si gemuk..

    Apapun ia akan selari dengan tempoh pru, 90 hari dari sekarang...segala kemungkunan akan berlaku..sepandai pandai tupai melompat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. KERAJORA BAPUK bodoo pembela prompakMonday, March 05, 2018 2:54:00 AM

      DOJ masih dlm siasatan jenayah gubah wang haram...selesai semua siasatan sigemok tembam pojaan hati penyokong umno akan didakwa laa...

      Delete
  8. Bila DOJ yg lembab nak mamposs ni tangkap Jho Low

    ReplyDelete
    Replies
    1. KERAJORA BAPUK bodoo pembela prompakMonday, March 05, 2018 2:51:00 AM

      Bunyi mcm sakit hati dan sedih bila harta haram cina jho lo di rampas dan di sita.....sayang sangat nak bela jho lo.....ini baru betul pembela prompak...

      Orang mesia tak perlu sibuk urusan orang negara maju...mesia ni negara korup yg masih ketinggalan....

      Delete
  9. Kalau nak imut janji pakatan dari dululahkan.... semua orang pun tahu.... TUN lah yang akan masuk dulu sebab janji pembangkang kalau patakan menang mereka akan penjarakan TUN.... tapi now dah buat2 bodoh dan ljpa sebab Tun berjaya mengatur naratif cerita 1MDb ni... hehehehe.... apa punya kelirulah pakatan harami ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. KERAJORA BAPUK bodoo pembela prompakMonday, March 05, 2018 4:44:00 AM

      Kenape tak panggil polis siasat?...tun bukan ade kuasa nak sekat mcm cina tembam jho lo yg suharli kasihi dan takuti sangat...hehehr

      Delete
    2. Tanyalah sahabat2 mahathir kenapa pulak aku yang kau tanya..... weiii dulu semua ketua pemba gkang cakap kalau mereka perintah malayska... mereka akan pasfikan Tun terpenjara.... sekarang ha gpa apa nak belit2 ni?

      Delete
    3. Semua dah jilat buntut keling MahaKUTTY....harummmm

      Delete
  10. Jap aku plak nak jawapp..

    Antara DS Najib dan Jhow Low, aku yakin Mahadey Penyangak akan masuk dulu.. Sama ada dalam penjara ataupun lubang tanah...

    Bukti dan syarat dah cukup..tunggu masa sahaja!

    ReplyDelete
  11. Siapa masuk dulu tak mustahak.
    Yang mustahak Malaysia perlukan pilihanraya.
    Lepas pilinhanraya ketiga-tiga nya masuk sekali gus pun tak apa.

    ReplyDelete
  12. Kenapa nak tunggu PH, kenapa umno tak penjarakan Tun.

    Sebabnya sama sahaja: tidak ada satupun kes untuk Tun sedangkan untuk Najib, kes menunggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. KERAJORA BAPUK bodoo pembela prompakMonday, March 05, 2018 4:48:00 AM

      Otak cai dah senak risau najib ke ke dlm...najib tak boleh buktikan tun bersalah....RCI lingkup...

      Delete
  13. Bila kepala penyamun dah masuk nanti harap harap macai kuli akan masuk sekali untuk beri sokongan padu pd pada Bos dari dlm spt skarang...jgn tertiba tak kenal bos pulak..kih kih kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. KERAJORA BAPUK bodoo pembela prompakMonday, March 05, 2018 4:52:00 AM

      Bila kapla prompak di bawak ke sungai buluh inn takde sekor pon sanggop iringi najib....najib dah tak berguna lagi kpd cai...cai akan tukar rupe jadi penyokong tun plak..semah pon blm tentu hantar najib ke sungai buluh inn kerana ade kes perbelanjaan bajet Permata yg tidak pernah di odit........

      Delete
  14. Jho Low Taek sudah kautim dgn FBI buat bargain plea USA. Taek meati nak selamatkan diri.
    The Fatboy will sing,
    the fat lady will pening.
    US special squad tunggu ,'ambil' Jibby ala Noriega.

    Mageran 2.0 is not a way out.
    Bapak kepala bapak buat May13 1.0 , melayu vs cina.
    Anak kepala bapak buat may13 2.0..Rakyat vs UmnoBnPas.

    Bring it On, apa takut mengepit lagi...
    All load lead to kenhancuran UmnoBnPas dan rampasan balik harta Rakyat.

    Bail out...while u can.

    ReplyDelete
  15. FUYOO... ANTARA JOLO NGAN JIB SAPA DOLU KEDALAM
    SI RENTA TAIKUN NGAN MAMAK KUTY SAPA KEDALAM DOLU...
    ANTARA PAN DAN PAS AGAK SAPA DOLU YG TERSEMBAM
    ANTARA DAP PKR DAN CAP MUNGA AGAK SAPA YANG JALAN DOLU...??

    BERAMBOS

    ReplyDelete
  16. 5.3.2018 MOLA LA PARLIMEN BERSIDANGKAN
    5.4.2018 AKHIRNYA PERSIDANGAN PARLIMEN
    2 MINGGU LAGI COTI PENGGAL PERSEKOLAHAN
    MASA COTI SEKOLAH TU LAH PARLIMEN DIBUBARKAN


    MASA TU TAU LA NASIB PARTI CAP MUNGE DAN PKR
    ASSMIN PU N DAH BERLATIH PAKAI PENDAKAP LEHER
    MAKLOM LAH KAN LEPAS ASSMIN TURUN NAIK MAHKAMAH


    KIKIKIKIKI... TUNGGUUUUUUUUUUUU

    ReplyDelete
  17. Sekarang korang tengok.... cepaf2 KD cari isu lain..... pasai apa????? Indonesia dah sah kan kapal layar yang ke a sita tu bukan milim JOLO... dan takder kena mengena ngan malaysia.... amacam srdap tak????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu nukan hak dia, sbb apa Pej Jho Low issue complain terhadap DOJ atas rampasan kapal?
      Xuharli peguambela Hang Jho Low Taek kerr?

      Delete

HORMATI DAN SOKONG SEMUA CALON PM - SAMARATA

  Malaysia akan ada hanya seorang PM dan sudah pasti nama lain yang dicalonkan akan tewas. Mempertikaikan calon PM dari mana-mana parti seka...