Thursday, March 15, 2018

POLITIK LONGKANG HADI









Jika minta dipilih antara hadi dan najib, saya masih memilih najib.







[Hebat Makcik Ni.. Depan2 Muka Pemimpin UMNO Dia Ka...] http://babe.topbuzz.com/article/i6527561919711150603?user_id=6532872283957133323&language=ms&region=my&app_id=1194&impr_id=6532877524253280523&gid=6527561933673988363&c=sys&language=ms

11 comments:

  1. Dulu najib dah kena masa konsert Psy. Kali ini kat sabah pulak.. Malu weiii... Nampaknya Sabah bakal lebur berpunca dari kesilapan najib bila dia cuba mencari salah shafie afdal. Skrg perkara tu bakal bedal dia balik.

    ReplyDelete
  2. Najib palawan bugis paling penakut....hehehe

    ReplyDelete
  3. Dedak yg tebal bernilai berpuluh jota boleh meruntuhkan iman ulamak...ulamak pon manusia bisaa yg ade nafsu...

    Makin tinggi ilmu ugama makin kuat godaan....

    ReplyDelete
  4. Hadi sejak baik dengan najib dah ikut cara najib...pandai berbelit nak kemewahan dan tak pernah persoal cina prompak jho lo yg kebas berbilion2...

    ReplyDelete
  5. Politik Hadi tahap warong tak laku area Marang sj.
    Agama dipermain, konon bijak nak score hatrick apabila BN PH bertembong. Mimpilah kamu puak pas totok kampung.
    Dengan angkuh bergelumang dgn mungkar UmnoBN kononnya dalam kawalan hasil politik matang.
    Walhal, nilai sudah bersalut Taek akibat melahap nanah UmnoBn.
    Pas bila kantoi dipedap konon itulah politik matangnya.
    Pas bila kalah dituduhnya Allah yg tentukan.
    Brahmin2 PAS tidak pernah buat salah, walaupun nyata sedang menguyah Taek berlumuran dimulut.
    Tak ramai yg sanggup sekongkol dgn kebodohan licik lagi terang.
    Nilai Islam tidak pernah amal matlamat menghalal cara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pas tiada dlm PH.
      Suka hati mereka nak jadi apa pun
      Suka hati mereka nak berkawan dgn sapa
      Yg kau sibuk pasal PAS apahal?
      Yg sibuk pasal hj Hadi apa hal?
      Ramai sgt ke penyokong PAS?
      Amanah, DAP & PPBM kan dah ada sbg ganti dgn penyokong yg ramai.
      Dah tak ada kerja lain ke sibuk pasal PAS ni?

      Delete
    2. 617,
      Bila kantoi merata ko tembak tuduh. Mmg hakikat Pas sudah kantoi Nick-a Bodoh punya rakaman lu sudah dengar lum?
      Cover line pun guna lah angle yg matang sikiit..ini hampeh. PH pun tak perlu sekongkol dgn parti berpalit najis Taek low.
      lu taknau mengaku lu punya pasal. Dlm blog ini, blog PH, suka kita mau buka kantoi Pas. Apa lu susah2 ftg baca...benyai tak ada tepi la lu ni.

      Delete
    3. 6.17
      betul..nak kawan dengan siapa pun lantaklah..tp jgn lupa..jgn lupa amanat haji hadi..dulu kafirkan sesama islam semata2 perbezaan politik..skrg, sekapal..dah tak kafir ye? adakah Islam satu agama yang berubah2? dulu negara islam, skrg dah tukar sbb katanya negara islam tak de dalam al quran...ularmak apa gini ni? jgn le jual agama dan tipu org..islam tak ajar pun mcm tu

      Delete
  6. Politik dah matang...hadi blm matang....RUU 355?....ape dah jadi?

    ReplyDelete
  7. Berperasangka baik sangat di tuntut dalam Islam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berperasangka baik pd mereka yg berusaha tangkap lanun 1mdb dan melawan mungkar bukan tuntutan dalam Islam.
      IANYA WAJIB !!!
      Dan mereka2 yg selindung diam membantutkan usaha ini, adalah HARAMJADAH. * termasuk penyokong2 dan ketua2 Pas yg kononnya Islam. Tapi nyata sesat.

      Delete

HORMATI DAN SOKONG SEMUA CALON PM - SAMARATA

  Malaysia akan ada hanya seorang PM dan sudah pasti nama lain yang dicalonkan akan tewas. Mempertikaikan calon PM dari mana-mana parti seka...