Thursday, April 26, 2018

APA KEPUTUSAN MAHKAMAH...





Masih menunggu kerana apa juga keputusan ia tidak akan merubah  besok adalah hari penamaan calon yang sudah diwartakan...

.........

Antara ungkapan awal yang popular semasa 1MDB meletus adalah..
Satu pembohongan memerlukan sepuluh pembohongan untuk menutupnya. .

Secara matematik seratus pembohongan diperlukan untuk menutup sepuluh pembohongan tersebut..


Apakah angka² itu sudah terhasil..

20 comments:

  1. Ko jgn buat tanda soal kd. Ko update la apa keputusannya. Dh haram ke belum?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hakikatnya umno dah expired, merbahaya untuk didampingi, kalau najis, tak sah solat...

      Tapi ROS lanjutkan tempoh expired..
      Mahkamah akan putuskan..

      Undang² terdedah kepada definasi..


      Delete
  2. KD - jawapan nya PASTI untuk memenangkan UMNo

    ReplyDelete
    Replies
    1. any latest news bro?

      Delete
    2. Maknanya nanti pru14 bn akan menang lagilah? Mcm dah tau je result rasa hati rakyat. Kata mantan pengerusi spr, xde medium utk sesiapa tahu siapa yg pengundi pangkah. Tp mcm dh tau je bn akan menang. Pakai rasa hati kot...instinct ph akan kalah jua akhirnya.

      Delete
  3. Ph akan kalah.. slangor tumbang .p.pinang 50/50.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penang 50:50 ye? Kihkihkih... BN tu yg 50:50 nak tumbang.

      Delete
  4. Ikut logik akal, bn akan menang jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikut bomoh maladewa, bn akan menang sorak.

      Delete
  5. justice kamaluddin yg preside. umno menang....

    9 may ada lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau keputusan hakim memihak kpd kem korang ooiii hakim seadil2nya tapi jika sebaliknya hakim zalim mahkamah tlh di beli..

      Delete
    2. Anon 8:43:00PM - tak juga camtu pasal kalau kamu ada ikuti semua kes kes yg melibatkan pengbangkang atau Umno yg hakim nya si Kamaludin ni, pasti semuanya pembangkang akan kalah dan UMNo akan menang. RCI Forex pun dia dipilih Najib sebagai panel member pun bersebab...

      Delete
    3. labu,

      I hv already forewarned readers that if justice kamaluddin presides zero hope of winning against najib n umno.

      its it's......time will tell or zalim dan penyamunan memang halal. ulamak dulu yg salah interpret...

      hahaha

      Delete
    4. Anon 843. Korang lagi teruk. Bila negara luar kata jholo ada sangkut paut dgn 1mdb, semua kau kata fitnah. Kihkihkih

      Delete
  6. Tadi tulis tunggu 10:30, ni dah pkl brp? Update lah apa ceritanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tipikal puak dedak.. Nak tau cerita tp tunggu org suap. Kalau kau nak tau sgt tunggulah depan mahkamah. Kan ke ianya melibatkan parti keramat kau.

      Delete
  7. Keputusan boleh dirayu oleh kedua-dua pihak. Risiko lebih kepada umno walaupun selepas tarikh pilihanraya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ye ye... Macai aje yg tak faham. Maklumlah makan dedak. Macam mana nak bijak.

      Delete
  8. Keputusan KIV.
    Kill In Vote.
    UMNOBNPAS dh basi berkulat.

    ReplyDelete