Tuesday, April 10, 2018

RABU HARI TERBAIK HUKUM NAJIB MUNGKIR JANJI ?


Hanya mereka yang marah pada najib dan umno,  mereka yang sudah lama menunggu,  mereka yang rasa tertipu,  mereka yang cukup tertekan dengan gst,  sara hidup tinggi dan petrol mahal,    yang mempunyai semangat juang yang tinggi, tolak korup,  tolak kleptokrat akan pasti pulang dan keluar mengundi tolak umno tolak pas, demi masa depan anak cucu ?

Hanya dengan menolak umno dan pas,  skandal terbesar dunia,   penjenayah,  pengkhianat bangsa ugama dan negara dapat dibongkar dan dibawa ke muka pengadilan ?

Rakyat perlu keluar dari era kezaliman pemerintah yang rakus dengan kuasa,  salahguna,  kroni dan membawa negara kearah risiko dijajah sekali lagi ?


Mereka yang dicucuk hidung akan yakin dan selesa umno akan menang,  relax,  tak keluar mengundi pun umno akan menang, yes,  tak perlu keluar undi,  dont worry umno akan menang.  Percayalah pada Najib.



28 comments:

  1. Tuan empunye blog... tak dak isu lg ka? Sampai hari pun nak djadikan isu?... tanda2 nak kalah ke? Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. 9/5/18 hari talkin buat umno, take note please..

      Delete


    2. Aku akan undi untuk BN - Buang Najib.
      Jangan marah aa, nanti kena jual.


      Delete
    3. Ketetapan telah dibuat.

      Ya, majoriti rakyat pasti dukung, arak & bawa Najib & Rosmah keuar dari Putrajaya ke singgahsana Sungai Buloh.

      Delete
  2. 10/5/18 No GST Day...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku heran IQ macai PH.. janji bodoh mcm tu pun boleh terliur.. tgk bulan bintang pun boleh percaya jatuh diriba.. IQ rendah.

      Delete
    2. Aku lg heran IQ pencacai angkat najis BN. Dah kena tipu byk kali pun masih nak undi BN. No brain.
      Kahkahkah

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. Janganlah terburu2 KD.... tanyalah dulu betul ker tarikh ru umno akan di talkinkan.... maksud teman janganlah langkau John Doe... takut Tun plak ditalkin... maksud temanpakatan harapan ler....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tarikh tu betul... Bukan umno aje ditalkinkan, macai2 pun turut kena talkin termasuk suharli masrop.
      Kihkihkih

      Delete
  8. Xbyk masa lg tuk ko KD terkinja kinja.. 9hb 5 2018 aku akn dtg balik dlm blog ni raikan kemenangan bn.. Rampas slgr dgn majoriti lagi besar punya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita org tunggu... Jgn tak dtg tau

      Delete
    2. Biasalah orng menumpang, kapal sendiri tak mau bawak xada nakhoda. Kah kah kah ....

      Delete
  9. Nak harapkan tiga parti melayu yang berebut kek yang sama berbanding dengan satu parti cina yang padu dengan kek yang lebih besar dalam pakatan tak usah lah nak berbangga untuk mentalkinkan Umno.Lebeh baik kau talkin diri kau sendiri itu lebih baik.Jangan nampak sangat bodoh tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ..teori bodooh..mmakin hari bertambah bodooo...1 komen walo bodoo pon dapat jugak seringgit kan...setakat ni ko paling banyak kutip upah...hihihi....untuk beli ubat sawan...kek kepala bapak ko...

      Jho lo dapat kek yg paling besar dlm tempoh yg paling singkat...

      Delete
    2. Kek? Kihkihkih... Org mkn burgerlah macai. Tak mainlah kek.

      Delete
  10. Yang delete tu aku talkinkan awal²..

    Yang lain tu kemudian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kd ko terketar-ketar ketakutan sangat kenapa? dengan posting po ko takut macam diserang sawan.. apa 'perjuangan' dedak ke pondan ko sbrnye? ko laki jenis lembut ke? kah..kah..kah.. jgn sombong takbur sis.. nnt silap2 ko ditalkin kan dlu sblm PRU14.. spaa tau kan.. ajal maut ni kuasa Allah.

      Delete
    2. Takut bayang2 sendiri

      Delete
    3. Bagus kd. Kalau posting setakat nak mencarut bagai, baik kau talkinkan aje.
      Kahkahkah

      Delete
    4. 9:38 AM @ Kejora Musibat sebenar yg pengecut penakut bila dia sampai laa nie hanya berani nyatakan tarikh tapi tak jelaskan waktu & tempat untuk face-to-face dgn saya.
      Hari2 dia asyik menyenyeh dgn pantatun sampah di blog Shahbudin hanya nak cover 'Kemaluan' pondannya saja.

      Delete
  11. Cuba bilang berape puluh selasa dah terlepas...wsj bukak prjabat 24 jam tunggu saman dari najib...

    Agak2 selasa yg ke berapa ratusvsaman tu akan sampai...ato silap alamat kot...

    Keh...keh...keh..

    Tulur mana?....mana tulur?....hihihimm

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulur ada ujung celoh banyak kucut...

      Delete