Monday, April 30, 2018

RAKYAT TAK SABAR HARGA PETROL LEBIH RENDAH, SEAWALNYA MULAI 10/5/18

Yang tak sokong dan tak undi PH pun boleh dapat harga yang lebih rendah,  boleh senyum sampai ke telinga.  Inilah nikmat perubahan, upah melawan kezaliman dan kemungkaran. 

Kempen aku sepatah dua ayat sahaja. 





Undur










Sendiri pasang @ disabotaj?  Wallahu'alam

18 comments:

  1. Analisis terbaru.pakatan selangor kritikal.bn/pas mendahului

    ReplyDelete
    Replies
    1. Analisis klentong ...prapaganda...

      Delete
    2. Betulkan ejaan agar nampak sedikit berpendidikan.

      Delete
    3. BUKTI UMNO-BN PONDAN DALAM KETAKUTAN:

      Adakah patut si Salleh Ketiak block berita Nyata & Benar
      dgn menyatakan....

      'Laman sesawang ini tidak dapat diakses di Malaysia kerana
      kandungannya melanggar undang-undang negara'.

      Tak hal....

      Ribuan rakyat Trengganu bangkit mengalu-alukan kedatangan Tun Mahathir dan memberi sokongan padu di Jelajah Pakatan Harapan di Trengganu semalam.

      Delete
  2. A London High Court Judge today set a provisional date for a full trial of Hadi Awang’s case against Sarawak Report for ten days lasting from *_1st-12 April 2019_*
    Procedural Application

    The half day hearing related to this one procedural application only by Sarawak Report.  Claims being promulgated by PAS, alleging that there were ‘5 applications defeated‘ and even the astounding allegation that Hadi has ‘won the case’ are *false*
    : There was no comment whatsoever by the judge on the merits of the case on either side during what was merely a procedural hearing.  If supporters of PAS are claiming that ‘Hadi has won’ any aspect of the case, their leader needs to understand that the *fun has only just begun* .
    : 🤣☝🏿 kata kt ahli menang. Nak masak lg ada laa 🤣🤣

    Ahli2 Pashadi, dan totok2 melayu najib, bakal melumpat gembira dikencing Ustado klepeto dan gerombolan pemakan Taek.

    Jahiliah tul.

    ReplyDelete
  3. Sebagai rakyat saya memang melihat kepada beberapa isu utama seperti gst, petrol, pendidikan dan peluang peketjaan.

    Masalah BN, janji mcm guruh, hujan tak turun.
    Perumahan dan pekerjaan, 60 tahun tak selesai, lembab, gagal.
    Janji tinggal janji.

    Kerajaan PH, boleh diberi peluang berdasarlkan prestasi PP dan Selangor.

    Tiada harapan hodup leboh baik jika Najib tetus memerintah

    ReplyDelete
  4. Pilihanraya 5 tahun sekali perlu kepada perubahan yang lebih santai dan berdebat membina negara.

    Bukan soal usia dan sejarah lampau, fokus kepada integriti dan tawaran yang dibuat.

    ReplyDelete
  5. Tak payah kempen, sejak 2014 lagi sudah disebut sebut.

    Kalau BN bagus 2014 hingga sekarang banyak benda boleh buat, tapi apa penambaikannya?
    Berapa banyak duit awam kena kelepek dan tanah tergadai?

    RUU355 dilacurkan.
    Politik binatang.

    ReplyDelete
  6. Soal isu sensasi terkini kena jugak ambil kira beb. Terkini SR dh kalah oleh saman Hj Hadi Awang & Pas. Bagaimana nak counter semula cerita Pas sebenarnya tak terima dana dpd Najib? Masa mengundi makin dekat ni. Tembelang pecah kena la tutup molek² jgn sampai rakyat tahu. Last² minit boleh tertiarap nanti bila media pro_bn kasi hevoc serata malaya. Nk kena create cerita lain pulak ke? So, siapa pulak yg akan dijadikan kambing hitam utk difitnah? Jom sama² kita fikirkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 713. Faham tk ni..
      Procedural Application

      The half day hearing related to this one procedural application only by Sarawak Report.  Claims being promulgated by PAS, alleging that there were ‘5 applications defeated‘ and even the astounding allegation that Hadi has ‘won the case’ are *false*

      Dah la akidah pesong konon undi Pas,masuk syurga.
      Menipu kemcing kuat lak tu.

      Al Jahitullah tul Pashadi nehh.
      Harao dok tipu melayu tk baca punya boleh las.

      Delete
  7. Kalo najib menang penyokong najib pas dan ph beratur panjang tiap rabu malam di stesen minyak...pesta perbarisan kereta..

    Yg bodohnye penyokong bn dan pas lah tolak tawaran turunkan dan stabilkan harga minyak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau je la yang pandai.. org lain sume bodoh2.. biar nama bapuk jgn perangai pun bapuk sama

      Delete
    2. 813,
      Betullah 721 pandai.
      Ko mengaku pun bodoh, tk pandai sanggah nk tumpang komen perisa Taek Low.
      Betul la tu .
      Jahiltulla tul la kau.

      Delete
    3. dey tambi 834. dok meratib hari2 taek low taek low. kan ke bagus kalau saman je mamat tu. dah bertahun ratibkan taek low tapi satu samanpun tak pernah bermula. ke saja-saja jadikan mamat taek low tu pounching bag. bukan mencari kebenaran tapi menjadikan ianya isu sensasi je. so, tak ikhlas.

      Delete
    4. Kenape ko tak dedak najib tangkap taek lo?...umno takut taek lo...10 billion free wang 1 mdb cina ni kaut...

      Ini bukan kes saman..kes jenayah rompak yg jadi kerja polis..

      Delete
    5. 830 ni setakat hujah warong kopi,lepas tu tendang meja ..menang free.
      Tak syok langsung nak engage,low class typical village idiot Dei Dei apa?! Pilem Tamil pun dh marah,ganti gambar TunM dgn gambar King Klepto. Haha, sempit kepit jahiltullahtullah lakawni. Tingkatkan ilmu dulu.

      Delete
  8. Perjua gan pas jamin masuk surga...

    Perjuangan umno rakyat di Hulukan...cai pon dah jadi bodoos..

    ReplyDelete