Saturday, April 7, 2018

SUCCESFUL POLITICAL STAND UP COMEDY

To whom it may concern.. 

Yang terbaik biasanya depan cermin..
No juri
No audience
Yang penting, nobody there to laugh at you.. 






Seleberiti selalunya tidak membayar apa² pun kepada peminat dan penyokongnya kecuali keikhlasan...  
Ikhlas pada tempat,  masa dan cara yang betul...




10 comments:

  1. Statement mcm dah ngaku kalah... blum ke medan perang dah tercirit.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah dapat dedak pru ke atau belum? He he he.

      Delete
    2. Pelancaran Manifesto BN patut lar ramai..rupanya angkut satu malaysia..siap sediakan bas segala.....agak2 kalau minta sukarela datang..ramai ke nak dtg?

      Delete
    3. Kah kah kah..
      Cai najis xphm sarcastic KD.

      Xsedar dia gelakkan sapa.
      Kah kah kah..

      Delete
  2. Kapal yang tenggelam kat pelabuhan. Belum pun sempat belayar ke lautan lepas.
    Sekarang menumpang kapal lain tapi masih nak jadi nahkoda.
    Kalau dah menumpang tu, kena la behave like a penumpang, jangan behave like a captain pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kapal layar dah lama tenggelam terpaksa bergayut kat dacing yg dah tak relevan lg. Kalau dah tak relevan tu, tolong buat2 sedar diri.
      Kahkahkah
      Kahkahkah

      Delete
    2. Kapal baru kena sabotaj dgn kapal buruk berlubang nk karam.

      Punya la hebat naik kapal org lain pun di angkat jdk kapten kapal lg.

      Lg la sadis kapal nk karam melihatnya.
      Ada pun cacai hanya mampu kerja mencuci lantai. Xde kepandaian nk tampal kapal bocor.
      Tula amek nakhoda kaki mencuri dan kaki membohong.
      Sampah punya kapten

      Delete
  3. Gilee tksub pd mahdeyy mahfiraun tahap ajaran sesat. Dh xmcm berpolitik dh puak kd ngok ni. Sapa nk heran dgn mahdett tu kd. Stkt bohong kencing dlm blog usang ni blh la. Rakyat biasa tak kelapar nk undi si tuaa penyngak 93 tahun.. TMJ pul dh by amanat jelas tolk mhdeyy... Lidah cabang dua..katanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gila tak sub pada najib. Bg makan tahi pun sanggup jilat mamat ni. Lapaq sungguh naaaa...
      Kahkahkah

      Delete
    2. Sape nk heran smp najis kena buat undang2 musang berjanggot. Dh ubah sempadan, parti pun dia suh bubar.
      Kah kah kah kah..
      Punyenla bacul pundekar bogus.

      Rakyat biasa meluat dgn kleptokrat dan penipuan bangangnya.
      Kah kah kah..

      Xde pulak TMJ kata sokong GST. Ahmad maslan bkn TMJ.
      Masih ingatkah "everythingtohide"?
      kah kah kah..

      Delete