Friday, August 24, 2018

KEUPAYAAN CYBERTROOPER UMNO MAKIN BEROTAK LEMAH..

Serangan ke atas kerajaan PH kini sudah muflis hujah lalu mereka dibekal skrip copy and paste untuk melokman ke semua blog sasaran.



Serangan paling bebal dalam sejarah malaysia.





15 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paling bangang, apa tajuk pun.. Copy paste nya sama

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  2. Tiba2 aje cytro umno berkampung di sini. Nampak mcm ramai tp isinya sama. Dah tentu penulisnya pun sama. Nampaknya umno masih tak bangkit dari kebodohan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  4. Captain Malaysia klu nak blog bangang KD bawa pasal pluralisma murtad CT Kassim Marina Gereja LGBT Gay dan G25 serta SYIAH kafir... maka bukti berfakta dan bukti sahih dikemukakan maka panas bontot lah KD...

    Jangan marah marah masa tu blogget bangang KD ni meroyan bangang DELETE

    haaaah.. delete... delete...!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  5. Betul la kd, bila dedak dah tiada, kewangan makin ketat, fikiran pun ke laut. Bil dah bayar utk setahun, guna la secara membabi buta. Bila dah habis nanti, sunyi la blog kd dr macai dedak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  6. Sejak kapal kena rampas, capitan dah tak ada job.

    NNak ke darat jadi barua
    Kikikiki

    ReplyDelete
  7. Barua pun barua lah..
    Job copy paste bagi anak bini makan..
    Memang sial

    ReplyDelete
  8. Panggil kepala bapak kau hack blog ni..

    ReplyDelete