Sunday, August 26, 2018

BENARKAH PH TAKUT UMNO DAN PAS BEKERJASAMA?

Soalan syok sendiri dari macai umno? 

Aku pun takut juga,  takut tak jadi...
Sembang dah lama,  kahwin dah,  nikah je belum. 

PAS dan UMNO perlu bekerjasama, tiada pilihan untuk pemimpin² mereka survive. 
Bangsa Melayu dan Islam akan berdepan dengan cabaran baru dan pendekatan baru. 






2 comments:

  1. Mmg ph takut sebab dah kencing rakyat kaw kaw..one more thing majority of ph supporters are stupid macam kamu lah
    Kamu mmgbtakut sebab kamu jadi cybertrooper ph..kesian....carilah kerja lain bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stupid mcm kau.

      Kah kah kah
      Sebab tu bn dpt negeri pahang dgn perlis je.

      Kah kah kah..
      Negeri kaya yg setupid xnk bn.
      Tngglah negeri ceruk penduduk terpisah dgn realiti yg mengundi bn

      Delete