Thursday, August 30, 2018

TERIMA KASIH NAJIB, RAKYAT BOLEH URUSKAN SENDIRI..


Masa memerintah,  nak dapat jawapan dari mulut sendiri,  sangat susah,  Jawapan datang dari mulut orang kedua dan ketiga kononnya takkkan PM nak jawab semua soalan,  wartawan nak tanya pun ada yg dihalang.. 

Di Parlimen ada pula larangan tanya soalan,  akhirnya rakyat tanya dalam jamban.. Maka jawapannya tentulah najis. 

Dulu rakyat ditipu umno,  dan sekarang ni rakyat diipu PH? Apa bezanya? 


Kalau dulu kamu ignore suara rakyat?  Apa yang kamu bimbang sangat sekarang? 


Hakikatnya rakyat sedang pantau kerajaan baru, tidak ada 100% sempurna,  tidak ada 100% buruk.. Mereka layak diberi tempoh masa sekurang kurangnya 2023.

Cuma rakyat lebih legaa.. Lanun sudah tiada.


6 comments:

  1. Kroni dtg lagi..
    Petron dpt kontrak kerajaan.. Wow
    Company anak turn supply minyak kereta kerajaan.. 🤔 Hmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, open tender, asal jangan kelepek menyamun duit KWSP dah le..

      Delete
    2. syarikat minyak lain tak masuk tender ke? setakat dok menyalak dalam blog boleh buat apa? ada fakta rasuah, pi la report kat sprm atau polis. kenapa, dah tak percaya ke kepada agensi ini kerana kerajaan bertukar? aku undi pkr kerana tdm dan najib penyamun. jauh sekali sebab nak lihat bang non jadi pm.

      Delete
    3. Petronas dan Shell sememangnya pembekal minyak kepada kerajaan. Sekarang baru dapat Petron... apa masalahnya? Janji isi minyak bayar

      Delete
  2. Pispus meroyan kena hiv sbb konkek mca pulak dibBalakongkang.
    Sepai Kawan Umnokuno bawa lari usd12m
    Arwah JJ rm 2.1..mak ngangis tak dapat. Lonhai tak mau tegur kah?
    Syurga dibawah tapak kaki

    ReplyDelete
  3. Semasa berkuasa mulutnya digam dek bosmah, hanya bosmah buka bila nak kelentong dan menipu je.

    ReplyDelete